Recreatiepark De Achterste Hoef
Zwanger op de Brabantse camping

Zwanger op de Brabantse camping

Zwanger op de Brabantse camping!

In 2019 kwam Eline samen met haar gezin voor het eerst kamperen op onze gezellige Brabantse familiecamping tijdens Hemelvaart. Beide kinderen genoten ontzettend van het verblijf op de camping. Ook Eline en haar man, Stefan hadden een heerlijke paar dagen achter de rug. Een dergelijk weekend was natuurlijk een blogje waard. In de blog "Kamperen of Creperen" schrijft Eline hoe ontzettend leuk het was en veegt ze de vloer aan met het idee dat kamperen echt afzien is!

Kamperen: Zeker voor herhaling vatbaar!

Omdat het kamperen in Nederland en op Recreatiepark De Achterste Hoef zo ontzettend goed bevallen was boekte Eline en haar familie direct opnieuw voor kampeerseizoen 2020! Weer een heerlijk kampeeravontuur in het vooruitschiet tijdens het Hemelvaartweekend van 2020. In het vroege voorjaar van 2020 ontvangen we heel leuk bericht van Eline! Ze is zwanger en dat vond ze eigenlijk best wel spannend. Wie Eline al iets langer volgt of kent, weet dat zij enige jaren geleden haar dochtertje Skye heeft verloren na een zwangerschap van bijna 24 weken. Voor Eline was het nog niet bekend of het aankomende kampeeravontuur, in het mooie Brabantse Bladel, samen met haar man Stefan kon zijn. Het was namelijk niet zeker of Stefan vrij kon krijgen van zijn werk. Dit zou betekenen dat Eline alleen met haar 2 jonge kinderen, Foss en Senn, op vakantie zou komen. Het alleen opzetten van hun super leuke tweedehandse travelsleeper vouwwagen zag ze gezien haar zwangerschapsverleden niet vol vertrouwen tegemoet. Heel begrijpelijk, dus gingen we voor een alternatief! Plan B werd in gang gezet!

Plan B: Omboeken naar een safaritent

Tijdens de Hemelvaart vakantie hebben wij naast al onze mooie kampeerplaatsen, chalets, bungalows ook nog hele mooie ruime safaritenten. Gelukkig hadden we voor Eline en haar gezin nog een safaritent beschikbaar en boekten wij de reservering direct om. Geluk bij een ongeluk bleek later dat manlief Stefan ook op vakantie naar De Achterste Hoef kon. Het bedrijf waar hij werkt moest helaas tijdelijk sluiten door het corona virus. Dit betekende wel dat Eline niet alleen op vakantie hoefde te gaan en de gehele familie compleet was in het oh zo zonnige Brabant. Nu kon het echte feest volledig beginnen.

Relaxen en een bezoekje aan Zwarte Kaat

Echt even vakantie en tot rust komen na al vele weken spanningen omtrent de zwangerschap. Op onze Brabantse familiecamping heeft het gehele gezin zich wederom enorm vermaakt. Het was prachtig weer tijdens het gehele hemelvaartweekend. Ook is de safaritent zeer ruim van opzet en voorzien van heerlijke bedden, een keuken, toilet, koelkast en eettafel met stoelen. Buiten kun je gezellig overkapt zitten op het terras op de loungeset of aan de picknicktafel. Op het veld met verhuuraccommodaties staan speeltoestellen zodat ook de kleine kinderen dichtbij de safaritenten en luxe chalets kunnen spelen. Aan de recreatieplas kan naast zwemmen ook heerlijk gespeeld worden op het zandstrand en in de diverse speeltoestellen. Ondanks dat de camping voorzien is van vele faciliteiten en speelplezier voor de kinderen wil je natuurlijk ook wel eens op pad. De camping is uitermate geschikt als start- en eindpunt voor verschillende wandelingen en fietsroutes! Ken je de wandel- en fietsroute van "De Legende van Zwarte Kaat" al? Eline ging samen met haar gezin wandelen en op zoek naar De Heksenboom waar volgens de legende Zwarte Kaat onder begraven ligt! In 2019 is De Heksenboom "Boom van het Jaar" geworden tijdens de jaarlijkse verkiezing. Zijn markante verschijning en het bijzondere verhaal zorgde ook voor een 4de plaats in de internationale "Tree of the Year 2020" competition. Zeker een bezoekje waard dus!

Een nieuwe spruit erbij! Welkom Joes!

Ben je nou benieuwd hoe Eline en haar gezin het ervaren hebben in de safaritent? Stuur haar een DM op Instagram en ze vertelt je er graag over! En natuurlijk vergeten wij de geboorte van kleine Joes niet op 16 augustus 2020! We hopen kleine Joes in 2021 ook weer te mogen verwelkomen op onze camping samen met zijn papa, mama en broertjes!

Tot volgend jaar familie Zwitser!!