Recreatiepark De Achterste Hoef
Waterpret

Waterpret

Volop zwemplezier op Recreatiepark de Achterste Hoef

Heerlijk zonnen aan de grote recreatieplas, ravotten in het water, roetsjen van de meterslange waterglijbaan… Op het zandstrand is het op zomerse dagen gezellig druk en kan er heerlijk gespeeld worden op verschillende speeltoestellen. Tezamen met het verwarmde buitenzwembad met ligweides maakt dit het zwemplezier helemaal compleet! Zit het weer eventjes niet mee? Dan biedt het verwarmde binnenzwembad uitkomst! Voor de allerkleinsten is er zowel binnen als buiten een peuterbadje.Kortom, volop waterpret op de leukste camping in Brabant!

Openingstijden

De zwemfaciliteiten zijn van zondag t/m donderdag in het laagseizoen geopend van 09.00 tot 20.00. Op vrijdag en zaterdag en tijdens het gehele hoogseizoen zijn ze geopend van 09.00 tot 21.30. 

Zwempolsbandjes voor kinderen van 3 t/m 17 jaar.

Om gebruik te kunnen maken van de zwemfaciliteiten is het voor kinderen van 3 t/m 17 jaar noodzakelijk om bij de receptie een zwempolsbandje te halen. Door deze bandjes kunnen wij ongeoorloofde zwemmers (van buiten de camping) weren en voorkomen we overlast. De faciliteiten zijn namelijk enkel toegankelijk voor onze gasten, geboekte kinderfeestjes of duikers van duikcursus.nl.

Waar wil jij graag zwemmen? ⤵

 

Binnenzwembad

Kom heerlijk zwemmen in het binnenzwembad van camping De Achterste Hoef. Ook leuk, er is ook een buitenzwembad en recreatieplas met waterglijbaan. Veel zwemplezier!
Meer

Buitenzwembad

Kom heerlijk zwemmen in het openlucht zwembad van camping De Achterste Hoef. Ook leuk, er is ook een binnenzwembad en recreatieplas met waterglijbaan. Veel zwemplezier!
Meer

Recreatieplas

Kom heerlijk zwemmen en spelen in de grote zwemplas met waterglijbaan van camping De Achterste Hoef. Ontdek de recreatieplas en boek een vakantie naar Brabant.
Meer

Duiken

Leer duiken in Nederland en haal je padi in duikschool De Achterste Hoef in Brabant. Bekijk onze duikcursussen voor volwassenen en kinderen.
Meer