Recreatiepark De Achterste Hoef
Waterpret

Waterpret

Volop zwemplezier op het park

Heerlijk zonnen aan de grote recreatieplas, ravotten in het water, roetsjen van de meterslange waterglijbaan… Op het zandstrand is het op zomerse dagen gezellig druk en kan er heerlijk gespeeld worden op verschillende speeltoestellen. Tezamen met het verwarmde buitenzwembad met ligweides maakt dit het zwemplezier helemaal compleet! Zit het weer eventjes niet mee? Dan biedt het verwarmde binnenzwembad uitkomst! Voor de allerkleinsten is er zowel binnen als buiten een peuterbadje.

Openingstijden

De zwemfaciliteiten zijn van zondag t/m donderdag in het laagseizoen geopend van 09.00 tot 20.00. Op vrijdag en zaterdag en tijdens het gehele hoogseizoen zijn ze geopend van 09.00 tot 21.30. 

Zwempolsbandjes voor kinderen van 3 t/m 17 jaar.

Om gebruik te kunnen maken van de zwemfaciliteiten is het voor kinderen van 3 t/m 17 jaar noodzakelijk om bij de receptie een zwempolsbandje te halen. Door deze bandjes kunnen wij ongeoorloofde zwemmers (van buiten de camping) weren en voorkomen we overlast. De faciliteiten zijn namelijk enkel toegankelijk voor onze gasten, geboekte kinderfeestjes of duikers van duikcursus.nl.

Ontdek alle waterpret ⤵

 

Binnenzwembad

Of het nu regent of stralend weer is, het binnenzwembad is het hele vakantieseizoen geopend. Dus kom in je vakantie een duik nemen in ons binnenzwembad.
Meer

Buitenzwembad

Heerlijk in de vroege ochtend baantjes trekken of even lekker plonzen met vriendjes en vriendinnetjes!
Meer

Recreatieplas

Op de camping is een grote recreatieplas met waterglijbaan, duik- en zonplatform, een uitgebreid strand en vele speeltoestellen.
Meer

Duiken

Op de camping kunnen kinderen en volwassenen het gehele seizoen introduiken en PADI duikcursussen boeken.
Meer