Recreatiepark De Achterste Hoef
omgeving

Omgeving

Ontdek de omgeving

Naast hetgeen de camping je te bieden heeft is het natuurlijk ook leuk om er eens op uit te gaan en de omgeving te verkennen. Wanneer je een uitstapje wil maken is er in de omgeving genoeg te beleven. Te voet of met de fiets van de natuur genieten, lekker winkelen of een pretpark bezoeken? Het kan allemaal! In de buurt van Bladel liggen vele leuke dorpen zoals Hapert, Eersel, Valkenswaard, Hilvarenbeek en Oirschot. Ook de steden zoals Eindhoven, Tilburg en Antwerpen zijn een bezoek meer dan waard.

Attractieparken en Dierentuinen

Zin in een leuk uitstapje? Ook aan attractieparken en dierentuinen is in de omgeving van De Achterste Hoef geen gebrek. De volgende parken liggen op korte rijafstand van het park en bieden je gegarandeerd een dag met onvergetelijke herinneringen!

Cultuur snuiven in de Brabantse Kempen

Op cultureel gebied is er ook genoeg te ontdekken. In de omgeving is een verscheidenheid aan musea te vinden zoals het Prehistorisch dorp: hét openluchtmuseum van Eindhoven waar je je waant in het verleden en zelf op ontdekkingstocht gaat. Of ga terug naar de tijd van de bevrijding: Museum Bevrijdende Vleugels vertelt onder meer het heftige verhaal van de bevrijding van het zuiden van Nederland aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Je vindt hier tevens een collectie van diverse voertuigen en wapentuig dat gebruikt is tijdens operatie Market Garden.

Nog meer bezoeken? Op de website van VisitBrabant en Regio Radar vindt je nog veel meer inspiratie.