Recreatiepark De Achterste Hoef
Buitenzwembad

Buitenzwembad

Dolle pret in het verwarmd buitenzwembad op de Achterste Hoef 

In het buitenzwembad kun je heerlijk in de vroege ochtend baantjes trekken of even lekker plonzen met vriendjes en vriendinnetjes. Het zwembad is 1.40 meter diep en beschikt over twee kleine trapjes. Het zwembad is door zijn formaat makkelijk te overzien en kleinere kinderen kunnen hierdoor eenvoudig vanaf de kant in de gaten gehouden worden door hun begeleider(s). Voor de allerkleinste is er een klein pierenbadje. Ook zijn er ruime ligweides van kunstgras, een picknicktafel en zitplaatsen bij het kinderbadje. Het gebruik van het zwembad is op eigen risico, er is geen toezicht aanwezig.

Openingstijden buitenzwembad

In het hoogseizoen is het buitenzwembad van 9.00 uur tot 21.30 uur dagelijks geopend. In het voor- en naseizoen is dit van 9.00 uur tot 20.00 uur. Op onze contact & informatie pagina worden de openings- en sluitingsdatum en tijden van de zwembaden vermeldt. Bij slecht weer kan er in het binnenzwembad natuurlijk uitgebreid gespeeld en gezwommen worden.

Zwempolsbandjes voor kinderen t/m 17 jaar

Om te mogen zwemmen in het buitenzwembad (en de andere zwemfaciliteiten) is het noodzakelijk om bij de receptie een zwempolsbandje te halen voor kinderen en jongeren t.e.m. 17 jaar. Door onze zwempolsbandjes kunnen wij ongeoorloofde zwemmers (van buiten de camping) weren en voorkomen we overlast. Het buitenzwembad is enkel toegankelijk voor onze camping gasten en geboekte kinderfeestjes of duikers van duikcursus.nl en niet voor vrij recreatief gebruik van buitenaf.

 

 

Sfeerimpressie van het buitenzwembad ⤵