Recreatiepark De Achterste Hoef
Binnenzwembad

Binnenzwembad

Genieten van een verwarmd binnenzwembad

Of het nu regent of stralend weer is, het binnenzwembad is het hele vakantieseizoen geopend. Het zwembad is 1.40 meter diep en beschikt over een vaste grote trap. Het zwembad is door zijn formaat makkelijk te overzien en kleinere kinderen kunnen hierdoor eenvoudig vanaf de kant in de gaten gehouden worden door hun begeleider(s). Voor de allerkleinste is er een klein pierenbadje. Het gebruik van het zwembad is op eigen risico, er is geen toezicht aanwezig.

Openingstijden binnenzwembad

In het hoogseizoen is het binnenzwembad van 9.00 uur tot 21.30 uur dagelijks geopend. In het voor- en naseizoen is dit van 9.00 uur tot 20.00 uur. Op onze contact & informatie pagina worden de openings- en sluitingsdatum en tijden van de zwembaden vermeldt. Bij mooi weer kan er bij de recreatieplas met glijbaan en speeltoestellen natuurlijk uitgebreid gespeeld en gezwommen worden.

Zwempolsbandjes voor kinderen t/m 17 jaar

Om te mogen zwemmen in het binnenzwembad (en de andere zwemfaciliteiten) is het noodzakelijk om bij de receptie een zwempolsbandje te halen voor kinderen en jongeren t.e.m. 17 jaar. Door onze zwempolsbandjes kunnen wij ongeoorloofde zwemmers (van buiten de camping) weren en voorkomen we dus overlast. Het binnenzwembad is niet open voor vrij recreatief gebruik. Het binnenzwembad is enkel toegankelijk voor onze camping gasten en geboekte kinderfeestjes of duikers van duikcursus.nl

 

Sfeerimpressie van het binnenzwembad ⤵