Recreatiepark De Achterste Hoef
Duiken

Duiken

Duikcursus op de Achterste Hoef voor jong en oud

Bij Recreatiepark De Achterste Hoef kunnen kinderen en volwassenen een introductieduik boeken of een PADI brevet behalen. Neem voor meer informatie en prijzen contact op met de duikschool: www.duikcursus.nl - T 06 50961460 - info@duikcursus.nl

Bubbelduik voor kinderen

In de schoolvakantieperiodes wordt er door de duikinstructeurs van Duikcursus.nl het zogenaamde “Bubbelduik” programma voor kinderen van 10 t/m 14 jaar georganiseerd. Kinderen krijgen tijdens deze introductieduik de basisbeginselen van het duiken aangeleerd en mogen daarnaast onderwater door hoepels duiken, een potje onderwater frisbeeën en dingen opduiken. Ze krijgen niet alleen een duikbril op en flippers aan, maar ook een echte duikfles op hun rug. Nadat alle kinderen uitleg hebben gekregen mogen zij het water in. De duikinstructeur houdt te allen tijde de supervisie over de kinderen. Het zwembad is dan ook gedeeltelijk afgesloten tijdens het duiken. Om mee te doen is het wel van belang dat een kind in een goede gezondheid verkeerd en in het bezit is van een geldig zwemdiploma. Uiteraard mogen de ouders erbij blijven en foto’s maken van dit geweldige onderwateravontuur! Aanmelden kan hier.

Introductieduik voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar

Nog niet 100% zeker of duiken wel leuk is of gewoon eerst een keer zelf proberen? Volg dan een introductieduik in het verwarmd binnenzwembad van de camping of optioneel in de recreatieplas. Tijdens het PADI Discover Scuba Diving programma krijg je een introductie tot het duiken met perslucht op een ontspannen manier en met een hoog niveau van toezicht.

PADI brevet behalen op de camping

Ga je binnenkort op duikvakantie en wil je je kostbare vakantiedagen niet verspillen aan het behalen van je duikbrevet (studeren en in een zwembad liggen) op je vakantielocatie? Bij Recreatiepark De Achterste Hoef kun je in drie dagen tijd je PADI OPEN WATER duikbrevet behalen. Duikschool Duikcursus.nl verzorgt op de camping alle instructies. De oefeningen voor het binnenwater vinden plaats in het verwarmd binnenzwembad. De duiken in het buitenwater vinden plaats op directe loopafstand van toiletten, kleedkamers en warme douches. Het duikmeer bevat verschillende duikfaciliteiten waaronder een oefenplatform en diverse leuke duikobjecten. Het water van het duikmeer is mooi helder en geeft een perfect zicht.

Neem voor meer informatie en prijzen contact op met de duikschool: www.duikcursus.nl - T 06 50961460 - info@duikcursus.nl

 

 

Sfeerimpressie van de duikcursus ⤵