Recreatiepark De Achterste Hoef
HappySwimmer

HappySwimmer

HappySwimmer op de Brabantse camping

Herken je dat geluid van een gillende peuter waarbij je op een zanderig en zweterig lijfje die vervelende oranje vleugeltjes om probeert te doen of juist eraf probeert te halen? Of die scherpe randjes van de plastic vleugeltjes die venijnig in het okseltje snijden?

Op onze gezellige Brabantse camping doet dit minder gezellige tafereel zich ook wel eens voor! De veiligheid van alle kinderen en specifiek van de kinderen die nog niet kunnen zwemmen is erg belangrijk. Ook zien wij onze recreatieplas graag als een speelweide vol gezellige kinderen en hun ouders. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mooie oplossingen die het leven van een ouder op vakantie nog relaxter kunnen maken!

Boy en Maja, de eigenaren van Happyswimmer.nl, waren als jonge ouders, zelf zoekende naar een goed product waarbij hun zoontje goed en veilig gebruik kon maken van een zwembad of recreatieplas. Na een lange zoektocht, en vele verschillende producten te hebben getest, kwamen ze uit bij een soort HappySwimmer die nog niet geheel aan hun wensen voldeed. Dus besloten ze zelf hun product te ontwikkelen en ook voor andere ouders aan te bieden. De Happyswimmer was geboren!

De kracht van de HappySwimmer

Wij vroegen aan Boy en Maja wat de kracht van de Happyswimmer is!

 • Géén omkiepgevaar! De HappySwimmer is een vervolgstap op de easyswimmer/zwemtrainer
 • Vrolijk en fris design wat kinderen leuk vinden!
 • De HappySwimmer kan niet lek gaan omdat er geen gebruik wordt gemaakt van opblaasbare bandjes.
 • De HappySwimmer valt echt op in het zwembad of op het strand
 • Voor kinderen van +- 14 tot 23 kilo
 • Kinderen hebben de grootste lol met de HappySwimmer en is nog veilig ook!
 • Een uiterst goede zwemcomfort en bewegingsvrijheid
 • Zachte duurzame nylon stof waardoor het niet gaat schuren op de armen
 • Flexibele veiligheidsgesp op de rug die eenvoudig aanpasbaar is aan de grootte van elk kind
 • Geeft je kleine spetteraar vertrouwen en maximale bewegingsvrijheid in het water
 • De HappySwimmer is direct klaar voor gebruik!

Wil jij de HappySwimmer ook op vakantie naar de camping meenemen?

Bestel deze dan met een mooie korting van 10% op de webshop van Happyswimmer.nl. Gebruik dan de actiecode: RECDEAH2021. Op de camping hebben wij het HappySwimmer zwemvest al voor jullie mogen testen! De HappySwimmer is beschikbaar in vele hippe printjes en kleuren. Het assortiment wordt ook regelmatig aangevuld met nieuwe designs! Voor ieder kind is er dus een mooie stijl beschikbaar! Natuurlijk kozen wij voor ons proefkonijn Tijs de stoere Army variant uit! Op een winderige maar mooie zaterdagmiddag tijdens de Hemevaartvakantie mocht Tijs het Happyswimmer zwemvest uitpakken en uitproberen. Uiteraard viel het Army design meteen in de smaak.

Het water was die dag wat fris dus diep in de recreatieplas zijn we niet gekomen. Echter heeft Tijs de Happyswimmer met veel plezier gedragen en er heerlijk in gespeeld. Het zwemvest is zelfs voor een gevorderde Houdini als deze knul met geen mogelijkheid uit te krijgen. Dat geeft je als ouder al een veilig gevoel. Ook was er geen moment dat hij het vest uit wilde doen. Bij de reguliere zwembandjes is dit bij veel kinderen vaak wel het geval omdat de bandjes erg zweten en schuren. Met de HappySwimmer heeft je kind hier geen last van!

Later in de week hebben we de HappySwimmer nogmaals getest op het drijfvermogen. Tijs is een energieke knul van net 4 jaar oud met een gespierde bouw en weegt ongeveer 16 kg. De bandjes om de armen hebben voldoende ruimte met het aan en uittrekken en bungelen niet. Op de rug zit de sluiting met een dubbele veiligheidssluiting welke hij zelf niet open krijgt. Het zwemvest geeft hem naast voldoende ruimte om te spelen ook een perfect drijfvermogen. Waar hij met de zwemvleugeltjes zich nog angstig door het water begeeft was het deze keer, nadat hij de frisheid van het water trotseerde, een waar plezier om hem te zien zwemmen!

Voor ons is de HappySwimmer een dikke aanrader dus!!

Volg jij HappySwimmer.nl al op Facebook en Instagram?