Recreatiepark De Achterste Hoef
"Queen of Pastel"

Kamperen met Lotte "Queen of Pastel"

Kamperen met Lotte "Queen of Pastel"

Als wij Lotte mogen omschrijven dan is het eerste wat bij ons opkomt "Queen of Pastel" maar ook haar "All Time Love For Vintage" is fenomenaal! Als we een sneak peak in haar huisje nemen dan weet je direct waar wij het over hebben. Ook haar Instagram pagina en website zijn een bron van inspiratie voor vele vintage en pastel lovers. En wij wisten dat Lotte zelf enorm fan is van fotografie, kamperen en de prachtige Bell tenten.

Kamperen aan 't water in een tent

Tijdens het Hemelvaartweekend hadden wij samen met Kampeerspullenverhuur.nl een prachtige volledig uitgeruste Bell tent aan de recreatieplas geplaatst voor de winnaar van onze winactie die we samen met Kampeerspullenverhuur.nl hadden georganiseerd. Ook hadden we nog één tent geplaatst voor Lotte en haar gezin om eens goed te testen en om promotiefoto's te maken op locatie. Beide tenten werden volledig uitgerust met bedden, kookgerei, stoelen etc etc. Het enige wat "onze Queen of Pastel" nog hoefde toe te voegen was een beetje spark en vavoem!

Lotte vertelt: Koffers pakken en gaan! Zo fijn!

"We werden uitgenodigd door Camping De Achterste Hoef en Kampeerspullenverhuur.nl om te komen kamperen tijdens Hemelvaart. Hoe leuk om er even een paar daagjes tussen uit te gaan met ons gezin. Iedereen die ooit wel eens gekampeerd heeft, en vooral met een gezin, weet hoeveel spullen je mee moet nemen en hoeveel tijd het kost om alles op te zetten. Niet bepaald relaxed als je een druk bestaan hebt."

"Dit keer werden we enorm verwend door Ron en Jackelien van Kampeerspullenverhuur.nl! Er stond een volledig verzorgde belltent voor ons klaar bij aankomst. Inclusief alles wat daarbij hoort. Een heerlijk bed met matras voor ons, luchtbedden en slaapzakken voor de kids, stoelen, tafel, borden, bestek, kacheltje... you name it en het was er! Super geregeld en no stress deze paar dagen en alleen maar genieten van elkaar en de qualitytime met ons gezin. Koffers pakken en gaan! Zo fijn! Wat ons betreft een super concept!"

"Wij kamperen zelf ook al wat jaartjes en hebben inmiddels al een aardige kampeeruitrusting verzameld. Maar als je dat nou niet hebt en je wilt toch graag een keer kamperen dan is dit zeker een aanrader! Overal wordt aan gedacht. Je geeft je wensen door en kampeerspullenverhuur.nl zorgt dat het klaar staat. En bij vertrek even de tent uitvegen en de afwas doen en je bent ready to go."

"Wij hebben het, ondanks een buitje her en der, erg naar ons zin gehad en echt even kunnen genieten van die paar daagjes eruit. We hadden een mooi plekje aan het water, elke avond een kikkerconcert! Ook de kids hebben zich heerlijk vermaakt op de achterste hoef. Lekker gegeten, gespeeld, gezwommen, potje midgetgolf, kaarten, rondje op t vlot.. En kids blij, ouders blij toch ;))"

Ook een tent huren via kampeerspullenverhuur.nl?

Is het na het zien van deze prachtige foto's bij je gaan kriebelen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Huur je een tent bij kampeerspullenverhuur.nl dan ontvang je 10% korting op je staanplaats bij ons op de camping. Dus wacht niet te lang en reserveer vandaag nog een compleet verzorgd verblijf!