Recreatiepark De Achterste Hoef
Hoog in de touwen hangen

Hoog in de touwen hangen

Hoog in de touwen hangen in Brabant

Zoek jij iets leuks en actiefs om te ondernemen in Noord Brabant, in de omgeving van camping De Achterste Hoef? Op zo'n 4,5 km afstand vind je Outdoorpark Reusel! Hier bieden ze vele mogelijkheden van coronaproof groepsactiviteiten en individuele activiteiten aan!

Van klimmen tot tokkelen, een uitje in eigen land!

Het klimbos met 26 meter hoge klimtoren, in de omgeving van Eindhoven en Tilburg in de “Brabantse Kempen” is bijzonder geschikt voor individuele recreatie, want je wilt toch iets spannends en sportiefs ondernemen tijdens je dagje uit of vakantie in Nederland . Dus ben je stoer, heb je zin in een uitdaging óf wil je je grenzen verleggen, kom dan naar Outdoor Park Reusel!! “Als je durft.”

Dus voor grote en kleine waaghalzen kun je bij óns terecht, van een touwklim parcours op 4 meter tot 10 meter, toren wandklimmen naar 15 meter hoogte of met een snelheid van onze 100 meter lange tokkelbaan naar beneden roetsjen, volop beleving en avontuur!

Vanaf Pasen t/m de Herfstvakantie is het mogelijk om individueel te komen klimmen (vanaf 2020 i.v.m. corona altijd vooraf reserveren) WhatsApp naar +31 (0)6-57268206 wanneer je wil komen en je krijgt een bericht terug óf en hoe laat het mogelijk is. Maar ook voor groepsactiviteiten, teambuilding en trainingen...

De activiteiten kunt u combineren met eten & drinken in onze eigen horeca gelegenheid. Een arrangement op maat voor uw groep, bedrijf of instantie behoort eveneens tot onze uitgebreide mogelijkheden.

Hoe is Outdoorpark Reusel gestart in Brabant

Door het geven van Nordic Walking cursussen waren we wekelijks te vinden in het bosgebied waar Outdoor Park Reusel nu is gevestigd. We wilde graag outdoor activiteiten uitbreiden, maar hoe? Zo ontstond het idee dat het gaaf zou zijn om in “De Peel” in Reusel weer een brandtoren te plaatsen zoals die er vroeger altijd was geweest en hiermee Reusel de Mierden op de kaart te zetten.

Atelier Eenarchitecten Reusel is de ontwerper van onze 26 meter hoge uitkijk-, klimtoren waar je kunt genieten van het mooie uitzicht en vele outdoor mogelijkheden. Onze prachtige toren, in een groene omgeving met veel fiets- en wandelroutes, heeft uiteindelijk geleid tot een top 10 notering van de 40 mooiste uitkijk objecten ter wereld volgens de bekende Spaanse krant El Pais, waar we allemaal verschrikkelijk trots op zijn. Dus volop natuurbeleving!

Contactgegevens Outdoor Park Reusel

Burgemeester Willekenslaan 5
5541 NA Reusel
+31 (0)6-57268206
Natuurpoort “De Brandtoren”
info@outdoorparkreusel.nl
reserveren@outdoorparkreusel.nl
www.outdoorparkreusel.nl