Recreatiepark De Achterste Hoef
Kampeerspullenverhuur.nl

Ron & Jackelien ondernemen: Kampeerspullenverhuur.nl

Ron & Jackelien ondernemen: Kampeerspullenverhuur

Je wilt graag gaan kamperen, maar je hebt zelf geen kampeermiddel en/of inventaris. Een bungalow of chalet huren wil je niet of er zijn er geen meer beschikbaar. Dan is het kant-en-klaar kampeerpakket van Jackelien & Ron van kampeerspullenverhuur.nl ideaal.

Wanneer je een kant-en-klaar kampeerpakket huurt zorgen zij ervoor dat er een compleet ingerichte Bell tent op je staat te wachten zodat jouw vakantie direct kan beginnen. Geen gedoe met de tent opzetten, geen tijd kwijt zijn met het opblazen van de luchtbedden, het neerzetten van de keuken en het inruimen van alle kastjes. Het enige waar je zelf voor zorgt is je kleding. De rest wordt voor je verzorgd.

Je kunt het kant en klaar kampeerpakket boeken vanaf 7 nachten. Normaliter betaal je hier totaal € 86,50 op- en afbreekkosten voor. Maar huur je een kant en klaar kampeerpakket in combinatie met een kampeerplek op De Achterste Hoef dan is dit geheel gratis én ontvang je ook nog eens 10% korting op je staangeld.

Samenwerking: kamperen bij De Achterste Hoef met Kampeerspullenverhuur.nl

Wij zijn Ron en Jackelien, al ruim 35 jaar kampeerders in hart en nieren. Met al onze ervaring hebben wij ontdekt dat als je gaat kamperen je niet altijd hetzelfde nodig hebt. Mensen hebben andere wensen en behoeftes, de plek waar je heen gaat heeft invloed op de inventaris, maar ook met wie je gaat. Daarom bieden wij kampeerpakketten aan voor elk type kampeerder. Zo hebben wij een basispakket en een glampingpakket. Ook bieden wij een kant en klaar kampeerpakket aan. Hieronder lees je wat meer over de mogelijkheden.

Het basispakket

In het basispakket vind je alles wat je nodig hebt om te kamperen. Denk hierbij aan meubilair, kookgerei, een koelbox, elektra en nog veel meer. Slapen doe je op goede 1 of 2 persoons luchtbedden. Het pakket wordt aangepast op het reisgezelschap. Wij verpakken deze volledige kampeeruitrusting in een luxe geremde bagagewagen zodat je deze alleen nog maar hoeft aan te koppelen en naar je bestemming kunt vertrekken.

Het Glamping pakket

Wil je wel graag kamperen maar houd je ook van luxe dan is het Glamping pakket iets voor jou. Dit pakket is een uitbreiding op het basispakket. Denk hierbij aan echte bedden met matras (voor maximaal 2 personen), een luxe koelkast, een handdoekenpakket, relaxstoelen en nog meer.

Kant en klaar kamperen

Naast bovenstaande pakketten kun je bij ons ook een kant en klaar kampeerpakket boeken. Wij plaatsen namelijk jouw compleet gehuurde kampeeruitrusting op een camping naar keuze. Let wel: dit geldt voor campings binnen een straal van 100 km van kampeerspullenverhuur.nl. Bij dit pakket hoef je geen tent meer op te zetten, niets meer op te zetten of uit te pakken (behalve je eigen kleding) en wordt alles al voor je klaar gezet. Zo begint je vakantie pas echt goed.

Meer info? Neem een kijkje op Instagram en Facebook!