Recreatiepark De Achterste Hoef
Muggenalarm in de tent!

Muggenalarm in de tent!

Muggenalarm in de tent!

Niks geeft je een grotere hartverzakking dan een ijzige gil midden in de nacht van je kind of zelfs partner! Je klikt het licht aan en gaat met een slipper door de slaapkamer, tent of caravan op jacht naar het bloeddorstige monster van de Brabantse Kempen. Het zit er weer aan te komen hoor: De Jaarlijkse Muggenjacht!

Ervaringsdeskundige: Robin geeft het een dikke duim!

Afgelopen seizoen kwamen wij online de anti-muggen stickers van Squitos tegen. Voordat wij een product kunnen aanraden voor gebruik op de camping willen wij uiteraard zelf uitvoerig testen wat de kwaliteit is. Nu kunnen wij jullie al verklappen dan ons "testpersoon" Robin als de dood is voor muggen en dat haar mama en papa menig nacht op jacht is geweest in de afgelopen 7 jaar.

Slapend in een trui van haar vader trotseert Robin nacht na nacht de muggen dus kunnen we de stickers goed gaan testen: De muggenstickers blijven goed plakken op je pyjama, t-shirt of trui. Ze geven niet af bij het verwijderen en bevatten geen gif zoals deet. Het is dus veilig voor gebruik. Vanaf de eerste nacht heeft Robin geen enkele mug meer gezien! Volgens Robin is dit product een absolute aanrader en een musthave voor thuis en op de camping.

De stickers of "patches" zoals ze genoemd worden zitten in een mooi metalen bewaarblikje. De aanschafprijs is €7,95 per doosje (via de webshop van Squitos). We maken even een rekensom: 24 patches per doos, 1 patch weert muggen tot zo'n 72 uur! Dus voor 11 cent per dag per kind / persoon mag jij genieten van een hele nacht ongestoord slapen, geen muggenjacht houden en geen vervelende kriebelplekken waar je gestoken bent!

Hoe werken de patches van Squitos?

Squitos zijn 100% natuurlijk, ze bevatten de etherische oliën Citronella en Lemon eucalyptus. De combinatie van deze twee zorgt dat je uren lang beschermd bent tegen de muggen. Wel wordt dit dusdanig verdund zodat het veilig is voor de allerkleinsten. In tegenstelling tot producten met DEET bevatten Squitos dus helemaal geen giftige stoffen en is het voor zowel baby als kind veilig om te gebruiken.

Specificaties Squitos Patches:

  • Geen giftige stoffen
  • Geeft tot 72 uur geur af
  • Laat geen sporen na op kleding
  • Bevat etherische oliën van citronella & lemon-eucalyptus
  • Te gebruiken vanaf 0 jaar
  • 24 Stuks per doosje

Belangrijk om te weten:

  • Squitos buiten bereik van kleine handjes houden.
  • Uitsluitend voor uitwendig gebruik.
  • De etherische oliën zijn zeer verdund en niet schadelijk als dit in aanraking komt met ogen en mond.

Wil jij de patches van Squitos nou ook hebben voor op je Brabantse vakantie? Op onze Instagram en Facebook pagina hebben wij een leuke winactie geplaatst. De blikjes zijn online ook te bestellen via Squitos.