Recreatiepark De Achterste Hoef
Blog busstuf

Het allermooiste plekje van Brabant

Het allermooiste plekje van Brabant!

Onlangs zagen wij op een besloten Facebook groep voor Amerikaanse autobezitters en liefhebbers de fantastische Amerikaanse schoolbus van Christel voorbij komen. Als camping zijn wij natuurlijk ontzettend fan van de #vanlife lifestyle en volgen wij deze trend al een tijd op onze social media accounts. Het werd tijd om deze bijzondere verschijning eens uit te nodigen samen met haar prachtige schoolbus genaamd Ophelia.

Christel & Ophelia living the American Dream!

Christel en Ophelia was liefde op het eerste gezicht! Christel die zichzelf voorstelt aan ons als "de happy bewoner van haar gele huis op wielen" woont sinds een jaar (2020) fulltime in Ophelia. Tijdens een kopje koffie vertelt ze haar verhaal: "Voordat de wereld in lockdown ging was ik freelance eventmanager en business coach". Met haar grote amerikaanse bus had ze op deze wijze de kans om altijd vlakbij haar werkprojecten te wonen. Sinds de lockdown is dit werk uiteraard sterk verminderd en is ze internationaal vachtwagenchauffeur geworden, want een grote bus als Ophelia rijd je namelijk enkel met een groot rijbewijs. "Alles voor de liefde" zoals Christel het zo mooi weet te brengen.

In haar vrije tijd zijn Christel en Ophelia altijd op zoek naar mooie "kampeerplaatsen" aan de waterkant. Ook bij de grote recreatieplas bij Recreatiepark De Achterste Hoef heeft ze samen met goede vriend Nick genoten van een paar dagen vakantie! We vroegen uiteraard wat Christel van haar verblijf vond: "De relaxte sfeer op de camping, vriendelijkheid van gasten en personeel en prachtige kampeerplaatsen zijn een aanrader! En wat betreft de takeaway van het restaurant? Subliem!"

Volg deze leuke Skoolie ook op Instagram

Wil je Christel en haar bus Ophelia nou blijven volgen? Dat kan uiteraard op Instagram. Veel kampeerplezier en vrolijke zonnige groeten van Christel en Ophelia!