Recreatiepark De Achterste Hoef
Proclaimer

Kindercamping

De Achterste Hoef, leukste kindercamping in Brabant

Een vakantie op kindercamping De Achterste Hoef is voor de kinderen één groot feest! De kinderen kunnen onbezorgd zwemmen in de diverse zwembaden, heerlijk spelen in de speeltuin en genieten van de leukste activiteiten in de Kidsclub. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden op de leukste kindercamping in Brabant.

We wensen je veel speelplezier op kindercamping De Achterste Hoef

Voor kinderen is er op de camping van alles te zien, te doen en te beleven. In de grote buitenspeeltuin kunnen de kinderen uren springen op de airtrampoline, zandtaartjes bakken of zandkastelen bouwen in de zandspeeltuin of spelen op de speeltoestellen. Is het even wat minder mooi weer, dan biedt de binnenspeeltuin veel klim- en klauterplezier.

Zoef is dé grote ster op kindercamping De Achterste Hoef in Brabant! Hij beleeft de leukste avonturen met de kinderen en rijdt regelmatig over de camping in de Zoef Express. Voor jong en oud organiseert het animatieteam leuke activiteiten. Van knutseluurtjes tot bingo, van playbackshow tot spooktocht, er is altijd iets te doen.

Niet alleen voor onze kleinste gasten, maar ook voor de tieners worden activiteiten georganiseerd. Bovendien beschikt het park over een heus theater waar de kinderen kunnen kijken naar de musical of zelf een ster spelen in het kindertheater. Bekijk de pagina Recreatieprogramma om het actuele programma te bekijken.

Kom zwemmen in het binnenzwembad, openluchtzwembad of de recreatieplas

De Achterste Hoef zou niet de leukste kindercamping zijn als er niet volop gezwommen kan worden. En óf je heerlijk kunt spetteren, spelen en zwemmen! Er is een binnenzwembad en buitenzwembad, waardoor zwemmen altijd mogelijk is, ongeacht het weer.

Wist je dat er ook een recreatieplas is met een megawaterglijbaan en zandstrand? In de zomer is dit dé place-to-be. Hou ook het recreatieprogramma in de gaten, want in de zomer worden er leuke beach-activiteiten georganiseerd.

Overnachten op de leukste kindercamping in Brabant

Waar wil jij het liefste overnachten op de camping? Kom kamperen op een van de ruime kampeerplaatsen op een kampeerveld of aan het water. Hou je van luxe en comfort, ontdek dan onze accommodaties. De glamorous Lotus Belle tent en de stoere safaritenten zijn superleuke accommodaties om samen met de kinderen te overnachten. Ontdek ons complete aanbod en zoek & boek snel je vakantie!

Eropuit met de kinderen in Brabant

In de omgeving van De Achterste Hoef vind je diverse attracties die ideaal zijn voor een dagje uit met het hele gezin. Bezoek de Efteling, gelegen op ongeveer 45 minuten rijden, waar sprookjes tot leven komen. Voor een avontuurlijke dag kun je naar Bobbejaanland in België, ongeveer een uur rijden, vol spannende attracties en shows. Safaripark Beekse Bergen, slechts 30 minuten rijden, biedt een unieke kans om wilde dieren te spotten vanuit je eigen auto of tijdens een georganiseerde safaritour.

Je kunt natuurlijk ook samen met de kinderen op expeditie en de prachtige natuur ontdekken. Maak een mooie wandeling of fietstocht door natuurgebied De Kempen en ontdek de schoonheid van Brabant.

Geniet van een heerlijke vakantiedag met het hele gezin!

Reserveer je vakantie en kom genieten op de leukste camping in Brabant

Aarzel niet langer en maak je plannen voor een vakantie op kindercamping De Achterste Hoef. Boek nu en ervaar zelf waarom dit de perfecte plek is voor een vakantie die je niet snel zult vergeten!