Recreatiepark De Achterste Hoef
Recreatieprogramma

Recreatieprogramma

Recreatieprogramma

Tijdens je verblijf biedt ons animatieteam regelmatig leuke activiteiten aan voor gasten van alle leeftijden. Ook tieners en volwassenen komen dus aan bod. Hopelijk mogen wij je hierbij verwelkomen!

Alvast fijn om te weten

  • Mocht er voor een activiteit moeten worden ingeschreven dan kan dat zoals aangegeven in het programma.
  • Alle activiteiten worden zo goed mogelijk gepland. Soms kan het zijn dat we activiteiten moeten aanpassen i.v.m. de weersvoorspellingen.
  • Is je kind (t/m 11 jaar) jarig tijdens het verblijf en wil je dit extra feestelijk maken? Geef dit dan door bij de receptie. Het recreatieteam neemt (indien mogelijk) dan de tijd om langs te komen. Dit zal dan plaats vinden tussen 11:00 en 11:30.
  • Kinderen onder de 5 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene deelnemen aan de activiteiten.
  • De begintijd van de activiteiten staan vast, maar de eindtijd kan afwijken.
  • In de Chillerzz wordt géén alcohol geschonken.
  • Alle activiteiten worden met uiterste zorg samengesteld en begeleid door ons professionele team. Het meedoen aan de activiteiten is op eigen risico.
 

Recreatieprogramma

Weekend Programma Vrijdag 9 t/m Zondag 11 juni
Za 10 jun 2023
Het wordt heel warm vandaag!

Locatie: Zwembad

Vandaag wordt een hele warme dag met temperaturen boven de dertig graden. Wij vinden het niet verantwoord met die temperaturen activiteiten aan te bieden en aangezien het advies is om nog niet te zwemmen in natuurlijk water, willen we een ieder die vanmiddag verkoeling zoekt, adviseren gebruik te maken van ons heerlijke zwembad!

10:00
-
11:00
Kids Club!

Locatie: Kids Club

Wat we gaan doen en maken vandaag is nog een verrassing, maar één ding is zeker: samen met onze Animatties en Zoef ga je vandaag een feestje bouwen in onze Kids Club! Zorg dat je om 10:00 aanwezig bent om het dak van de club te blazen met een toffe welkomstdans!

10:00
-
11:00
Inbrekers & Bewakers

Locatie: Speelbos

Dit is een gaaf spel dat we gaan spelen in het speelbos. Bij dit spel ben je een inbreker die probeert waardevolle spullen te stelen of een bewaker die dat probeert te voorkomen. Zorg dat je dichte schoenen draagt. Je kunt bij het spel van dit spel een klein beetje nat worden. En omdat het zo warm wordt beginnen we al om 10:00. Breng je zelf iets te drinken mee?

19:00
-
19:45
Schatertheater en Minidisco!

Locatie: Kids Club

Let op: Het Schatertheater en de Minidisco vinden vandaag plaats in de Kidsclub. Gieren, brullen en soms zelf schaterlachen! Het is tijd voor het Schatertheater. Je theatervrienden gaan vandaag een doldwaas avontuur beleven en hebben jouw hulp nodig om het tot een goed einde te brengen! Aansluitend mogen die voetjes van de vloer en die handjes in de lucht tijdens de Minidisco! Onze DJ draait de leukste plaatjes om je eens flink op uit te leven. Ken je de pasjes nog niet zo goed? Geen probleem, je theatervrienden doen ze voor. En bovendien, er zijn geen dansregels bij de Minidisco, behalve dat het verplicht is heel veel plezier te hebben!

20:00
-
22:00
Jeu De Boules Toernooi

Locatie: Jeu De Boules Banen

Bonsoir! Kom vanavond gezellig naar de Jeu De Boules banen naast de receptie om mee te spelen in een Jeu De Boules Toernooi. Wanneer je zelf ballen hebt verzoeken we je deze mee te nemen. Anders mag je ze van ons lenen. Wij zorgen voor de sfeer, een lekker stokbroodje en een wijntje voor de liefhebbers.

Zo 11 jun 2023
10:00
-
11:00
Kids Club!

Locatie: Kids Club

Wat we gaan doen en maken vandaag is nog een verrassing, maar één ding is zeker: samen met onze Animatties en Zoef ga je vandaag een feestje bouwen in onze Kids Club! Zorg dat je om 10:00 aanwezig bent om het dak van de club te blazen met een toffe welkomstdans!

11:00
-
12:00
Voetbal met Demi & Remco

Locatie: Multicourt

Demi & Remco voetballen al bijna hun hele leven en vanochtend kun je samen met hen een lekker potje ballen op het multicourt. Bij voldoende deelname kan er een toffe partij gespeeld worden. Is het wat rustiger, kun je afronden, oefeningen doen of toffe trucs leren.

12:00
-
12:20
Zoef's Voorleesverhaal

Locatie: Deelplein

Zoef en zijn vriendin zijn vanmiddag op het Deelplein om een leuk verhaal voor te lezen. Wanneer het verhaal afgelopen is, mag je met Zoef op de foto!

15:00
-
15:30
Mini Disco!

Locatie: Deelplein

Gooi nog één keer je haren los en je voetjes van de vloer tijdens de laatste Mini Disco van dit weekend! Kom naar Zoef's prachtige nieuwe huis en dans lekker mee!

Sfeerimpressie van het recreatieprogramma ⤵