Recreatiepark De Achterste Hoef
Recreatieprogramma

Recreatieprogramma

Recreatieprogramma -  animatieteam de Achterste Hoef

Tijdens je verblijf biedt het animatieteam van de Achterste Hoef regelmatig leuke activiteiten aan voor gasten van alle leeftijden. Ook tieners en volwassenen komen dus aan bod. Hopelijk mogen wij je hierbij verwelkomen!

Alvast fijn om te weten

  • Mocht er voor een activiteit moeten worden ingeschreven dan kan dat zoals aangegeven in het programma.
  • Alle activiteiten worden zo goed mogelijk gepland. Soms kan het zijn dat we activiteiten moeten aanpassen i.v.m. de weersvoorspellingen.
  • Is je kind (t/m 11 jaar) jarig tijdens het verblijf en wil je dit extra feestelijk maken? Geef dit dan door bij de receptie. Het recreatieteam neemt (indien mogelijk) dan de tijd om langs te komen. Dit zal dan plaats vinden tussen 11:00 en 11:30.
  • Kinderen onder de 5 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene deelnemen aan de activiteiten.
  • De begintijd van de activiteiten staan vast, maar de eindtijd kan afwijken.
  • In de Chillerzz wordt géén alcohol geschonken.
  • Alle activiteiten worden met uiterste zorg samengesteld en begeleid door ons professionele team. Het meedoen aan de activiteiten is op eigen risico.
 

Recreatieprogramma

Weekend vrijdag 24 t/m zondag 26 mei

Zo 26 mei 2024

Beste Gast
Theater Den Deel
Dit weekend bieden we een wat beperkter activiteitenprogramma aan dan jullie wellicht van ons gewend zijn. Dit heeft te maken met het feit dat onze Animatties deze dag volop in training zijn met een choreograaf om de dansen voor onze show van komende zomer aan te leren. Voel je vrij om eens een kijkje te komen nemen in ons theater op de momenten dat in ons programma staat aangegeven dat dit mag. Bedankt voor je begrip!
Kids Club!
10:00 - 11:00
Kids Club
Wat we gaan doen en maken vandaag is nog een verrassing, maar één ding is zeker: samen met onze Animatties en Zoef ga je vandaag een feestje bouwen in onze Kids Club! Zorg dat je om 10:00 aanwezig bent om het dak van de club te blazen met een toffe welkomstdans!
Formule 1: Grand Prix van Monaco
14:00 - 17:00
Café 't Zondagskind
Gaat er iemand in staat zijn de hegemonie van 'onze' Max weten te doorbreken? Het gaat niet makkelijk worden, aangezien Max de edities van 2022 & 2023 al op zijn naam heeft geschreven. Kom samen met je F1-vrienden genieten in Café 't Zondagskind. Wellicht onder het genot van een biertje en bitterbal!
Tikkie jij bent 'm!
14:00 - 15:15
Chillerzz
We gaan op het sportveld allerlei leuke tikspelletjes spelen! Wil je meedoen? We verzamelen om 14:00 bij de Chillerzz en zijn daar om ongeveer 15:15 weer terug. Papa's en mama's mogen gerust mee! Zorg je er wel voor dat je dichte schoenen draagt? Dat is wel zo veilig.
Minidisco XXL
19:00 - 19:30
Deelplein
Sluit je weekend op de Hoef goed af met een heerlijke uitgebreide Minidisco waarbij al je animatie vrienden volop mee gaan dansen. En wie weet, heel misschien, als je veel geluk hebt, is Zoef er ook bij!

Sfeerimpressie van het recreatieprogramma ⤵