Recreatiepark De Achterste Hoef

Reserveren 2025

Reserveren 2025

Nu alvast zeker zijn van je favoriete plaats of accommodatie in 2025? Vanaf zaterdag 1 juni 09:00 is het mogelijk om via onze website je volgend verblijf te reserveren. We brengen je in deze mail graag alvast op de hoogte van de kampeerarrangementen die we in 2025 zullen aanbieden, zodat je deze 1 juni direct kunt reserveren. De overige tarieven zullen op 1 juni op de website terug te vinden zijn.

Wijzigingen in 2025

Voor de plaatsen aan het water gaan er een aantal wijzigingen komen voor seizoen 2025:

  • De comfort kampeerplaatsen met privé sanitair aan de linkerzijde van de recreatieplas (nummers 307 t/m 322) zullen worden voorzien van nieuw privé sanitair mét afwasplaats. Deze zullen pas vanaf 1 juli om 09:00 te boeken zijn voor 2025, omdat de tarieven voor het nieuwe privé sanitair op dit moment nog niet bekend zijn.

  • Vanaf 2025 is het niet meer mogelijk een arrangement te reserveren op de plaatsen 307 t/m 322 (met uitzondering van Hemelvaart & Pinksteren).

  • De comfort kampeerplaatsen met privé sanitair aan de rechterzijde van de recreatieplas (nummers 287 t/m 298) zullen nog het huidige privé sanitair behouden en in een later stadium (na seizoen 2025) aangepast worden. Hier is het nog wel mogelijk om met een arrangement te verblijven (m.u.v. Superzomer).

  • De comfort kampeerplaatsen aan het water zonder privé sanitair (nummers 299 t/m 306) komen te vervallen. Hier zullen accommodaties worden geplaatst. Meer informatie over de accommodaties en het reserveren hiervan volgt later.

Kampeerarrangementen voor 2025

kampeerarrangementen 2025

 

Een optie plaatsen

Het is mogelijk om via de website een optie te plaatsen op een plaats of accommodatie. Dit doe je door bij de betreffende plaats, accommodatie of arrangement op ‘Bekijken’ te klikken en vervolgens op ‘Neem optie’ te klikken. De optie geldt voor 48 uur. Een langere optie is helaas niet meer mogelijk. Wanneer je de optie definitief maakt volgt de aanbetaling.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met de receptie. We verwachten op 1 juni in de ochtend een lange (telefonische) wachtrij. Wij raden je aan om direct je favoriete plaats of accommodatie via de website te reserveren. E-mails zullen we pas later op de dag in behandeling gaan nemen.

Wij hopen je ook in 2025 weer te mogen verwelkomen!