Fietsen in Brabant

Fietsen in Brabant

Fietsen door de Brabantse Kempen

De camping is bij uitstek het startpunt voor mooie fietstochten in de streek van de Acht Zaligheden en is omringd met uitgestrekte bossen en heidevelden. Verken de landelijke grensdorpen, maak een mooie wandeling op de Cartierheide of strijk neer op één van de vele gezellige terrassen die de omgeving rijk is.

In 2019 hebben wij de landelijke fietsroutewedstrijd van de ANWB gewonnen met als thema "De Legende van Zwarte Kaat". Deze route kun je in ons informatieboekje bekijken en op onze website. Ben je in het bezit van een smartphone? Bekijk dan eens de website van planjeroute.nl en download de APP van PLANJEROUTE.

VERNIEUWDE FIETSKNOOPPUNTEN BLADEL & OMGEVING

Er is hard gewerkt aan een nieuw fietsnetwerk in regio Zuidoost-Brabant. Je kunt hier de fietsknooppunten kaart van Bladel en de directe omgeving downloaden. Omliggende gemeentes kun je vinden op de site van VisitBrabant

ONTDEK DE BRABANTSE KEMPEN

Voor de echte fietsliefhebber hebben "De Vrienden van de Kempen" speciaal 7 fietsroutes gemaakt, die ook dit jaar weer langs meer dan 75 speciale adressen gaan. De routes staan nu in het "Ontdek Hier" boekje die u bij de receptie kunt verkrijgen zolang de voorraad strekt. Bekijk de routes ook digitaal hieronder:

  1. Route 213885: Fietsroute waar Kunst, Cultuur en High-Tech samen gaan (40,5 km)

  2. Route 213946: Vincent van Gogh Parels, Kastelen en Watermolen fietsroute (52 km)

  3. Route 214005: Groote Heide fietsroute (55 km)

  4. Route 214638: Hart van De Kempen fietsroute  (53,5 km)

  5. Route 214710: Land van de Hilver fietsroute met Zaligheden (76 km)

    1. Zie ook deze route in twee delen op route.nl onder route 1019155 (50 km) en route 1019171 (54 km)

  6. Route 343286: Land van Oirschot fietsroute (53 km)

  7. Route 262860: Slowlane fietsroute Eindhoven via Waalre en Valkenswaard naar Tienen, België (100 km)

Georganiseerd fietsen & culinair genieten

Wil je liever georganiseerd op pad gaan? Wellicht is Met de velo door de Kempen iets voor jou? Je beleeft dan een culinair verzorgde fietstocht in de omgeving waarbij je onderweg steeds bij een horecagelegenheid, stopt voor een versnapering.

Fietsen huren?

De huur van een fiets kost € 7,50 per dag of € 37,50 per week. Je huurt hiervoor een standaard dames of heren fiets met terugtraprem. Wil je liever een kinderfiets, elektrische fiets, mountainbike, bakfiets of tandem huren dan kan dit bij de volgende bedrijven:Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft