Fietsen

Fietsen

Fietsen door de Brabantse Kempen

De camping is bij uitstek het startpunt voor mooie fietstochten in de streek van de Acht Zaligheden en is omringd met uitgestrekte bossen en heidevelden. Verken de landelijke grensdorpen, maak een mooie wandeling op de Cartierheide of strijk neer op één van de vele gezellige terrassen die de omgeving rijk is. Wil je alvast een leuke route plannen? In onze app en in het welkomstboekje van Recreatiepark De Achterste Hoef vind je enkele wandel en fietsroutes. Ben je in het bezit van een smartphone? Bekijk dan eens de website van planjeroute.nl en download de APP van PLANJEROUTE.

VERNIEUWDE FIETSKNOOPPUNTEN BLADEL & OMGEVING

Er is hard gewerkt aan een nieuw fietsnetwerk in regio Zuidoost-Brabant. Je kunt hier de fietsknooppunten kaart van Bladel en de directe omgeving downloaden. Omliggende gemeentes kun je vinden op de site van VisitBrabant

FIETSROUTES - FIETSNETWERK

Fietsroute bijna in belgieFietsroute door de kempen

Fietsroute 2 x langs de belgische grens

Fietsroute over de Cartierheide

´╗┐Georganiseerd fietsen & culinair genieten

Wil je liever georganiseerd op pad gaan? Wellicht is Met de velo door de Kempen iets voor jou? Je beleeft dan een culinair verzorgde fietstocht in de omgeving waarbij je onderweg steeds bij een horecagelegenheid, waaronder ook ons eigen Restaurant De Achterste Hoef, stopt voor een versnapering.

Ons Brabant Fietst

´╗┐Fietsen huren?

Heb je niet de mogelijkheid om je eigen fiets op vakantie mee te nemen? Op de camping verhuren wij eenvoudige fietsen. De huur van een fiets kost € 7,50 per dag. Je huurt hiervoor dan een standaard dames of heren fiets met terugtraprem.

Wil je liever een kinderfiets, elektrische fiets of tandem huren dan kan dit vlakbij onze camping bij Fiets & Tandemverhuur van der Mierden

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft