Recreatiepark De Achterste Hoef
Huisdieren

Huisdieren

Kamperen met je huisdieren

Je trouwe huisdier mee op vakantie? Natuurlijk! Op onze camping zijn huisdieren van harte welkom! Geen gemis al die tijd. Kortom: helemaal compleet op vakantie!

Onze huisdieren huisregels

Om het verblijf van alle gasten zo prettig mogelijk te maken hebben we enkele belangrijke huisregels omtrent het meenemen van huisdieren hieronder beschreven. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze receptie.

  • Per plaats zijn maximaal 2 honden of katten welkom, mits constant aangelijnd.
  • Huisdieren dienen te allen tijde aangemeld te zijn.
  • In de sanitairgebouwen en aan de recreatieplas zijn huisdieren niet toegestaan.
  • In de verhuuraccommodaties zijn huisdieren niet toegestaan met uitzondering van Klapkot 5 en Klapkot 6.
  • Ruim de uitwerpselen van je huisdier altijd op.
  • Gasten mogen geen hinder ondervinden van andermans (huis)dieren. Bij wangedrag behouden wij altijd het recht om je huisdier te weigeren op ons terrein.

Faciliteiten voor je hond

Je kan je dier(en) uitlaten in het hondentoilet, of buiten de camping. Achteraan op de camping bevindt zich ook een omheinde losloopplaats. De hond mag hier enkel onder begeleiding los lopen. Ruim je ook hier de uitwerpselen netjes op?

Zoek je grotere losloopgebieden voor je hond? De Pals (op 30 minuten wandelen vanaf de camping) is een prachtig natuurgebied waar Staatsbosbeheer een losloopgebied heeft aangewezen zodat de honden er het hele jaar vrij kunnen rennen en ravotten. Andere gebieden vind je hier.

Dierenpensions

Zoek je een goed onderkomen tijdens je vakantie of wil je er tijdens je verblijf een dagje op uit trekken zonder je huisdier? Dan kun je deze eventueel onderbrengen bij één van de dierenpensions in de buurt. Houd er wel rekening mee dat de dierenpensions vaak ver vooruit geboekt dienen te worden en dat je huisdier vaak een bewijs van inentingen nodig heeft.

 

Sfeerimpressie van huisdieren ⤵