Recreatiepark De Achterste Hoef

Milieustraat

Onze milieustraat: huis-, tuin- en keukenafval

Bij Recreatiepark De Achterste Hoef hebben wij ruime mogelijkheden om afval weg te gooien. Wij zamelen op de camping de volgende zaken apart in: Standaard huisvuil incl plastic, groente en fruit afval, tuinafval zoals snoeiafval (er mag alleen gesnoeid worden met toestemming van de camping), glas en papier.

Inzamelpunt afval

Huishoudelijk restafval kun je in gesloten plastic zakken in de container van de milieustraat tegenover het zwembad deponeren. Voor het openen van de container heb je een muntstuk van € 0,50 of een afvalkaart nodig. Met een afvalkaart, welke voor € 4,00 bij de receptie verkrijgbaar is, kun je 10 keer je afval weggooien. In onze tarieven zijn geen milieuheffingen verrekend. Je betaalt alleen naarmate je verbruikt. De volgende zaken zijn gratis weg te gooien: papier, glas, oud ijzer en snoeiafval.


Helaas is het (bedrijfsmatig) niet mogelijk om plastic apart in te zamelen en op te laten halen. Mocht u dit toch willen scheiden dan kunt u bij het gemeentehuis en de supermarkten gratis PMD-zakken halen en deze gevuld bij de milieustraat in Bladel inleveren.