Recreatiepark De Achterste Hoef
Golfbaan De Achterste Hoef

Golfbaan De Achterste Hoef

Golfen in Brabant

Golfbaan De Achterste Hoef is een officiële NGF gecertificeerde 9-holes golfbaan met 2x PAR 4 en 7x PAR 3 banen, een putting green en afslagkooi. De golfbaan is er voor iedereen die wil (leren) golfen; beginner of gevorderde, recreant of professional, iedereen is welkom op de golfbaan! De golfbaan wordt getypeerd als afwisselend en uitdagend, zelfs voor de geoefende speler.

Wanneer mag je spelen?

Zeven dagen per week kun je op een plezierige en ontspannen manier genieten van onze golfbaan. De baan is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur 's ochtends tot zonsondergang. In de wintermaanden gelden er andere openingstijden. Vraag hiernaar bij de receptie. Je kunt je kampeervakantie dus uitstekend combineren met bijvoorbeeld het behalen van baanpermissie of zelfs je HANDICAP 54. Bij Golfbaan De Achterste Hoef mag je zelfstandig de baan op zodra je je baanpermissie of HCP 54 hebt behaald.

Golfles volgen van onze golfpro

Wil je graag leren golfen? Wil je je baanpermissie of handicap 54 behalen? Plan dan je privélessen in bij onze golfprofessional Andrew Scullion . Hij kan je alle fijne kneepjes van de golfsport leren. Wil je een privéles of clinic bespreken? Neem dan telefonisch contact op met Andrew T 06-23641405. De prijzen van onze clinics en privélessen vind je hier.

Prijzen golfbaan algemeen

Alle prijzen zijn per persoon, tenzij anders vermeld.

  • Greenfee 9 holes € 20,00
  • Greenfee 9 holes tot 18 jaar (Alleen onder begeleiding van min. 1 volwassene) € 12,00
  • Greenfee 18 holes € 32,50
  • Greenfee 18 holes tot 18 jaar (Alleen onder begeleiding van min. 1 volwassene) € 19,00
  • Huur tas met 4 clubs en 3 ballen € 9,00
  • Verloren bal (bij gehuurd materiaal) € 2,50

Het gebruik van de afslagkooi en putting green is gratis. Oefenballen kunnen bij de ballenautomaat gratis gehaald worden. Men dient hier ook wel minimaal in het bezit te zijn van een NGF Baanpermissie. 

Meer informatie vind je op https://www.golfbaan-achterstehoef.nl/

 

Sfeerimpressie van de golfbaan ⤵