Plattegrond

Plattegrond

PLATTEGROND | KIES DE LEUKSTE PLEK OP DE CAMPING

Natuurlijk wil je de allerleukste staanplaats op de camping reserveren. Of ben je benieuwd waar de safaritenten en chalets staan? En natuurlijk wil je ook weten waar de sanitairgebouwen staan. Hiervoor hebben wij een hele duidelijke plattegrond gemaakt voor jullie.

WAT STAAT ER ALLEMAAL OP DE CAMPING?

Om het makkelijk te maken voor iedereen kun je onze plattegrond downloaden. Klik op de onderstaande afbeelding en download de PDF van onze plattegrond.

 Of download de plattegrond hier. 

We hebben geprobeerd om onze plattegrond zo duidelijk als mogelijk te maken. Dat betekent dat de speeltoestellen die je op de plattegrond ziet ook daadwerkelijk aanwezig zijn op dat veld. We doen ons uiterste best om de plattegrond helemaal up-to-date te houden maar het kan zijn dat er ooit iets net veranderd is. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de plattegrond.

Wist je dat: als je gaat boeken, je ook gebruik kunt maken van de plattegrond en je favoriete plaats kunt uitzoeken! Heb je hulp nodig? Neem dan contact op via onze chat functie, telefonisch, via social media, per mail of kom persoonlijk langs voor advies!

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft