9-Holes golfbaan

9-Holes golfbaan

Sportief kamperen en golfen

In 2013 hebben wij onze officiele NGF gecertificeerde 9-holes golfbaan (2x PAR 4 en 7x PAR 3 banen) aangelegd inclusief putting green en driving range. Golfbaan De Achterste Hoef is er voor iedereen die wil (leren) golfen; beginner of gevorderde, recreant of professional, iedereen is welkom op onze golfbaan! ´╗┐De golfbaan wordt getypeerd als afwisselend en uitdagend, zelfs voor de geoefende speler. Onze verkregen reviews van spelers kun je lezen op de website van leadingcourses.com

Wanneer mag je spelen?

Zeven dagen per week kun je op een plezierige en ontspannen manier genieten van onze golfbaan. De baan is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur 's ochtends tot zonsondergang. In de wintermaanden gelden er andere openingstijden. Vraag hiernaar bij de receptie. Je kunt je kampeervakantie dus uitstekend combineren met bijvoorbeeld het behalen van baanpermissie of zelfs je HANDICAP 54. Bij Golfbaan De Achterste Hoef mag je zelfstandig de baan op zodra je je baanpermissie of HCP 54 hebt behaald. Ben je niet in het bezit van een van beide vereiste? Dan mag je uiteraard wel een balletje slaan op de driving range. Materiaal is te huur bij de receptie.

Golfles volgen van onze golfpro

Wil je graag leren golfen? Wil je je baanpermissie of handicap 54 behalen? Plan dan je gezamenlijke of privé golflessen in bij onze golfpro Antoine de Blok. Antoine is golfleraar sinds 2004 en kan je alle fijne kneepjes van de golfsport leren. Wil je een privéles of clinic bespreken? Neem dan telefonisch contact op met Antoine de Blok T 06 55896454. De prijzen van onze clinics en privélessen vind je op de website van Golfbaan De Achterste Hoef.

Prijzen golfbaan algemeen

Alle prijzen zijn per persoon, tenzij anders vermeld.

Golfbaan

  • Greenfee 9 holes € 18,00
  • Greenfee 9 holes tot 18 jaar (Alleen onder begeleiding van min. 1 volw.) € 10,50
  • Greenfee 18 holes € 29,50
  • Greenfee 18 holes tot 18 jaar (Alleen onder begeleiding van min. 1 volw.) € 17,00
  • Huur tas met 4 clubs en 3 ballen € 7,75
  • Verloren bal (bij gehuurd materiaal) € 2,25

Oefenballen

  • 5 tikken van circa 15 ballen per tik € 6,00
  • 10 tikken van circa 15 ballen per tik € 12,00

Het gebruik van de driving range en putting green is gratis, men betaalt alleen voor de oefenballen. Bij de lessen en clinics zijn de oefenballen inbegrepen.

 

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft