Park & Omgeving

Park & Omgeving

Recreatiepark De Achterste Hoef, een authentiek Brabantse familiecamping!

Recreatiepark De Achterste Hoef is een echt Brabants familiebedrijf welke is opgericht in 1961 en overgedragen van vader op zonen. Feestelijk geopend op 1 juli 1961 met 150 kampeerplaatsen op 7 hectare grond en uitgegroeid tot een grote camping met 580 kampeerplaatsen, 2 bungalows, 2 trekkershutten, 4 Luxe Chalets, 6 Safaritenten, een officiële 9-holes golfbaan en recreatieplas tezamen op 32 hectare grond. De camping ligt verscholen in een bosrijk gebied, heerlijk in de natuur met uitstekende wandel en fietsroutes in de omgeving. De ruime en comfortabele staanplaatsen bevinden zich op groene velden, aan een pad of afgeschermd met wat extra privacy, zodat je je terug kunt trekken en van de rust en natuur kunt genieten wanneer je daar behoefte aan hebt.

Park en Omgeving Park en Omgeving Park en Omgeving

Onze camping voorzien van alle faciliteiten

De faciliteiten op de camping zijn uitstekend. De ruim opgezette sanitairgebouwen zijn verwarmd, modern uitgerust en voorzien van familiedouches en babyrooms. Sanitairgebouwen 1 en 3 beschikken over kindersanitair en sanitairgebouwen 1 en 4 over ruime mindervalide sanitairvoorzieningen. Voor onze actieve gasten is er genoeg te beleven; voor de waterratten is er een overdekt zwembad, voor als het weer even niet zo mee zit en een verwarmd buitenzwembad voor als het zonnetje schijnt. Bij de avontuurlijke recreatieplas vinden zij een meterslange waterglijbaan en een fijn zandstrand met speeltoestellen. Op een zomerse dag is het leuk om hier te vertoeven, zowel voor de zwemmer als de zon aanbidder.

Recreatie en animatie voor klein en groot, jong en oud

Ook wanneer onze kleinere bezoekers een keertje niet gaan zwemmen zullen ze zich zeker niet vervelen: ons recreatieteam heeft altijd wel wat leuks op het programma. Of ze kunnen een bezoek brengen aan onze speeltuin met grote airtrampoline, Adventure Minigolf of indoorspeeltuin, die garant staan voor veel speelplezier. Ook onze oudere gasten kunnen bij ons volop genieten van activiteiten. Zo zijn er mooie fiets- en wandelroutes in de omgeving, diverse bezienswaardigheden of kan er een potje jeu de boules gespeeld worden op onze banen.

Golfen bij Golfbaan De Achterste Hoef

Voor de fervente golfspelers is er de 9-holes golfbaan van Golfbaan De Achterste Hoef. Hier kan men op de driving range ongehinderd de swing techniek trainen of een privéles boeken bij onze golfpro Antoine de Blok.

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft