Safaritenten huren

Safaritenten huren

Zoeken & boeken

Speciale kampeeraanbiedingen

5-persoons Safaritenten huren in Brabant

Vanaf seizoen 2016 beschikt onze gezellige Brabantse familie camping ook mooie ruime safaritenten die u kunt huren. Bent u klaar voor het avontuur?

Wat is een safaritent?

Een safaritent komt oorspronkelijk uit afrika en werden gebruikt als onderkomen voor jagers die op safari (letterlijke vertaling: "op reis") gingen om op groot wild te jagen. Tegenwoordig vindt u safaritenten ook op campings en geven zij weer een nieuwe dimensie aan luxe kamperen ook wel Glamping genoemd. Denk hierbij aan een mooie ruime tent met vaak een steigerhout look en de inrichting van een hotelkamer.

Faciliteiten safaritent

Onze (verwarmde) safaritenten (35 m2 excl veranda) zijn geschikt voor 5 personen en van vele gemakken voorzien. De safaritent beschikt over twee slaapkamers (1 ouderslaapkamer met 2 persoonsbed en 1 slaapkamer met 1 stapelbed en 1 normaal bed) gescheiden door steigerhouten wanden, woonkamer met eettafel en stoelen, gaskachel, keukentje met koelkast, gaskookplaat, gootsteen met kraan (koud water), waterkoker en servies, bestek en andere keukenbenodigdheden voor 5 personen. Ook beschikt u over een eigen toilet en kledingkasten welke afsluitbaar zijn. Op de veranda kunt u heerlijk zitten op uw loungeset en genieten van uw vakantie!

Let op: Huisdieren zijn niet toegestaan in de safaritenten

Huren - Safaritenten Huren - Safaritenten Huren - Safaritenten Huren - Safaritenten Huren - Safaritenten Huren - Safaritenten

Even geduld alstublieft

Het (beschikbare) aanbod wordt geladen

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft