Luxe Chalet huren

Luxe Chalet huren

Zoeken & boeken

Speciale kampeeraanbiedingen

Luxe Chalets huren op de camping | Glamping

Een Luxe Chalet van Recreatiepark De Achterste Hoef is geschikt voor 5 personen en van alle gemakken voorzien. Een Chalet beschikt over twee slaapkamers (1 ouderslaapkamer met 2 persoonsbed en flatscreen tv en 1 slaapkamer met 1 stapelbed en 1 normaal bed), woonkamer met zithoek, flatscreen TV en eethoek, keuken met koelkast, magnetron, afwasmachine en Nespresso koffie-zetapparaat. ´╗┐Een campingbedje past in de lengte tussen de bedden van de slaapkamer met stapelbed. Campingbedjes dient u zelf mee te nemen.

Een Luxe Chalet beschikt over eigen sanitaire voorzieningen (douche, wastafel met opbergruimte en separaat toilet). Buiten kunt u heerlijk onder de overkapping vertoeven in de loungeset. Optimaal Glamping en Glamperen!

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze chalets.

Kamperen en Huren - Luxe Chalets Kamperen en Huren - Luxe Chalets Kamperen en Huren - Luxe Chalets Kamperen en Huren - Luxe Chalets Kamperen en Huren - Luxe Chalets Kamperen en Huren - Luxe Chalets Kamperen en Huren - Luxe Chalets Kamperen en Huren - Luxe Chalets Kamperen en Huren - Luxe Chalets

Even geduld alstublieft

Het (beschikbare) aanbod wordt geladen

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft