Bungalow huren in Brabant

Bungalow huren in Brabant

Zoeken & boeken

Speciale kampeeraanbiedingen

Huur een luxe bungalow voor 4 of 8 personen

De camping beschikt over een 4 persoons en 8 persoons bungalow. Bekijk hieronder de faciliteiten en indeling van de bungalows en boek direct jouw bungalow!

Klik hieronder op de groene knop om extra informatie te verkrijgen en een reservering te plaatsen. Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht via de chatfunctie, per e-mail of bel T 0497 381579. Huisdieren zijn NIET toegestaan in onze bungalows.

Even geduld alstublieft

Het (beschikbare) aanbod wordt geladen

Indeling en voorzieningen 4-persoons bungalow

De 4 persoons bungalow heeft o.a. 2 ruime slaapkamers, badkamer met douche en wasbak. Toilet is apart. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een koelkast, magnetron, 4 pits gastoestel en Nespresso koffiezetapparaat. In deze accommodatie is geen ruimte beschikbaar voor een campingbedje. Als alternatief adviseren wij een Deryan Travel-Cot voor op een van de bedden te plaatsen. Babybedjes verhuren wij niet.

Download hier de plattegrond van de 4-persoonsbungalow

 

Indeling en voorzieningen 8-persoons bungalow

De 8 persoons bungalow heeft o.a. 4 ruime slaapkamers, ruime badkamer met inloopdouche en dubbele wasbak. Toilet is apart. De keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een afwasmachine, Nespresso koffiezetapparaat en een filter koffiezetapparaat, koelkast en magnetron. In een aparte ruimte vind je een wasmachine en droger welke voor je ter beschikking staan. TIP: Een campingbedje past in verschillende slaapkamers. Campingbedjes / babybedjes dien je zelf mee te nemen.

Download hier de plattegrond van de 8-persoonsbungalow

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft