Kamperen of huren bij Camping Brabant

Kamperen of huren bij Camping Brabant

Zoeken & boeken

Speciale kampeeraanbiedingen

Kamperen en huren, mogelijkheden volop!

In eigen land kan men heerlijk op vakantie met het gehele gezin. Heerlijk overnachten in uw tent, camper of caravan op een van onze ruime comfort kampeerplaatsen (+/- 100 m2). Geniet van alle luxe op onze 5-sterren camping. Geen eigen kampeermiddel? Geen probleem! Recreatiepark De Achterste Hoef beschikt ook over 4 luxe 5-persoons chalets, 6 stoere 5-persoons safaritenten, een 4-persoons bungalow, een 8-persoons bungalow en twee 4-persoons trekkershutten.

Meer informatie...

Even geduld alstublieft

Het (beschikbare) aanbod wordt geladen

Kamperen in Brabant

De ruime en comfortabele kampeerplaatsen bevinden zich op groene velden, aan een pad of zijn afgeschermd voor wat extra privacy. Nieuwsgierig? Bekijk onze virtuele rondleiding. U bent tijdens het boeken vrij om te kiezen waar u wilt staan met uw tent, caravan of camper. Recreatiepark De Achterste Hoef rekent hier uiteraard géén extra kosten voor. Alle plaatsen beschikken minimaal over WiFi (tegen betaling), 6 Ampère stroom, centrale antenne aansluiting, een watertappunt en een waterafvoer. Honden zijn ook welkom op onze camping (maximaal 2) m.u.v. staanplaatsen aan het water. Bijna alle kampeerveldjes hebben één of meerdere speeltoestellen. De sanitaire voorzieningen, 4 verwarmde en ruim opgezette toiletgebouwen (twee zijn er voorzien van mindervalide sanitairvoorzieningen), zijn over het gehele terrein verspreid en zo altijd dicht in de buurt.

Kamperen en Huren - Kamperen Kamperen en Huren - Kamperen Kamperen en Huren - Kamperen

Luxe kamperen aan water incl. privésanitair

Het is mogelijk om een comfort kampeerplaats aan het water of één van onze 28 luxe kampeerplaatsen aan het water met privésanitair te boeken. Let op: Aan het water zijn honden niet toegestaan. Onze luxe kampeerplaatsen beschikken over WiFi (tegen betaling), 10 Ampère stroom, centrale antenne aansluiting, een watertappunt en een waterafvoer.

Kamperen en Huren - Kamperen aan t water Kamperen en Huren - Kamperen aan t water Kamperen en Huren - Kamperen aan t water

Huur een Luxe Chalet of Bungalow | Glamping

Heeft u geen eigen kampeermiddel maar wilt u toch genieten van de gezelligheid van onze camping en alles wat wij te bieden hebben? Houdt u van de campingsfeer maar wilt u wel de luxe van een hotel? Kies dan voor een van onze vier Luxe 5-persoons Chalets en Luxe 4- of 8-persoons Bungalow. De Luxe Chalets en bungalows zijn voorzien van alle gemakken en luxe om u zo optimaal mogelijk te laten genieten van uw vakantie. 

Trekkershut huren | Op doorreis

De trekkershutten zijn ideaal voor een kort verblijf, zoals fietsers op doorreis. Neem hieronder een kijkje naar kampeerplaatsen, bungalows en trekkershutten. Bekijk ook onze informatie over kampeer- en huur tarieven en aanbiedingen.

Kamperen en Huren - Huren Kamperen en Huren - Huren Kamperen en Huren - HurenEven geduld alstublieftEven geduld alstublieft