Kamperen of huren bij Camping Brabant

Kamperen of huren bij Camping Brabant

Zoeken & boeken

Speciale kampeeraanbiedingen

Kamperen en huren in het bosrijke Brabant

In eigen land kan men heerlijk op vakantie met het gehele gezin. Heerlijk overnachten in je tent, camper of caravan op een van onze ruime comfort kampeerplaatsen (+/- 100 m2). Recreatiepark De Achterste Hoef beschikt ook over 4 luxe 5-persoons chalets met airco, 6 stoere 5-persoons safaritenten met kachel, een 4-persoons bungalow met airco, een 8-persoons bungalow met airco en twee 4-persoons trekkershutten.

Maak hieronder een keuze uit één van de verschillende soorten kampeerplaatsen of verhuuraccommodaties. Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht via de chatfunctie, per e-mail of bel T 0497 381579.

Even geduld alstublieft

Het (beschikbare) aanbod wordt geladen

Kamperen in Brabant

De ruime en comfortabele kampeerplaatsen bevinden zich op groene velden, aan een pad of zijn afgeschermd voor wat extra privacy. Nieuwsgierig? Bekijk onze virtuele rondleiding. U bent tijdens het boeken vrij om te kiezen waar u wilt staan met uw tent, caravan of camper. Recreatiepark De Achterste Hoef rekent hier uiteraard géén extra kosten voor. Alle plaatsen beschikken over (basic gratis) WiFi, 6 Ampère stroom, een watertappunt en een waterafvoer. Honden zijn ook welkom op onze camping (maximaal 2) m.u.v. staanplaatsen aan het water en onze verhuuraccommodaties. Bijna alle kampeerveldjes hebben één of meerdere speeltoestellen. De sanitaire voorzieningen, 4 verwarmde en ruim opgezette toiletgebouwen (twee zijn er voorzien van mindervalide sanitairvoorzieningen), zijn over het gehele terrein verspreid en zo altijd dicht in de buurt.

Luxe kamperen aan water incl. privésanitair

Het is mogelijk om een comfort kampeerplaats aan het water of één van onze 28 luxe kampeerplaatsen aan het water met privésanitair te boeken. Let op: Aan het water zijn honden niet toegestaan. Onze luxe kampeerplaatsen beschikken over WiFi, 10 Ampère stroom,  een watertappunt en een waterafvoer.

Huur een luxe chalet, safaritent of bungalow

Heeft u geen eigen kampeermiddel maar wilt u toch genieten van de gezelligheid van onze camping en alles wat wij te bieden hebben? Houdt u van de campingsfeer maar wilt u wel de luxe van een hotel? Kies dan voor een van onze vier Luxe 5-persoons Chalets, ruime safaritenten en 4- of 8-persoons Bungalow. De luxe chalets, safaritenten en bungalows zijn voorzien van alle gemakken en luxe om u zo optimaal mogelijk te laten genieten van uw vakantie.

Trekkershut huren | Op doorreis

De trekkershutten zijn ideaal voor een kort basic verblijf voor fietsers en wandelaars op doorreis. Een trekkershut is geschikt voor 4 personen.

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft