Algemene informatie

Algemene informatie

Algemene informatie

De openingstijden van de receptie, restaurant, snackbar, winkeltje en andere faciliteiten kun je hieronder per week bekijken voor het gehele jaar. Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen? Neem dan contact op met de receptie.  

Locatie

Tijden ophalen...

´╗┐Bekende gezichten | Vaste medewerkers

CALAMITEITEN INFORMATIE

Dit mag je van ons verwachten wanneer elke seconde telt...

We willen er eigenlijk niet aan denken en zeker niet mee bezig zijn, maar een calamiteit kan ons helaas allemaal overkomen. Daarvoor is het belangrijk om een aantal zaken vooraf goed geregeld te hebben en om een aantal zaken vooraf te weten.

Als recreatiepark proberen wij er alles aan te doen om goed voorbereid te zijn op eventuele calamiteiten. Zo hebben bijna al onze vaste medewerkers een geldig BHV-diploma, beschikken de slagbomen over een SOS-functie waardoor de hulpdiensten automatisch in- en uit kunnen rijden, hangen op vele plaatsen blusartikelen en verbanddozen en beschikt de receptie over een AED waarmee levens kunnen worden gered. Ook zijn er een aantal vaste gasten met een geldig BHV- of EHBO-diploma die, nadat er een melding bij de receptie is binnengekomen, door ons kunnen worden opgeroepen om te helpen of ondersteunen.

Wat verwachten wij van onze gasten?

  • Houd goed toezicht op kleine kinderen (zeker in de buurt van het zwembad en de recreatieplas!).
  • Schrijf je telefoonnummer en plaatsnummer op een polsbandje van je kind of noteer het op een briefje en stop het in de broekzak.
  • Ga bewust en veilig om met het opladen van apparaten, fietsen, hoverboards e.d. en haal opladers na gebruik uit het stopcontact.
  • Zorg voor een deugdelijke brandblusser, rookmelder en/of koolmonoxidemelder in je kampeermiddel (onze accommodaties zijn reeds voorzien).
  • In ernstige gevallen waarbij je een hulpdienst nodig hebt bel je allereerst 1-1-2. Zorg dat het daarna direct bij de receptie of via de intercom bij de deur van de receptie wordt gemeld zodat wij gepaste actie kunnen ondernemen.
  • In het ergste geval dat het park ontruimd dient te worden is het zaak om z.s.m. het park te verlaten. Laat je spullen achter en ga met het gezin en huisdieren lopend of fietsend naar de verzamelplaats (laat de auto achter i.v.m. files). In eerste instantie zal de verzamelplaats de parkeerplaats tegenover het park zijn, tenzij anders aangegeven. Wacht daar op verdere instructies.

Contact opnemen met de camping

Je kunt met ons per chat (indien deze beschikbaar is), per telefoon (0497 381579), per email (info@achterstehoef.nl) of per contact formulier contact opnemen. Je mag uiteraard ook bij onze receptie langskomen op bovenstaande dagen en tijden.

Route naar de camping

Wil je bij Recreatiepark De Achterste Hoef op bezoek komen of komen kamperen en wil je weten hoe je moet rijden? Hier kun je het adres van onze camping en een routebeschrijving vinden

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft