Vaste plaatsen

Vaste plaatsen

VOORSEIZOEN-, SEIZOEN- EN JAARPLAATSEN

LET OP: vanaf seizoen 2020 hebben wij een stop op nieuwe jaar-, seizoen-, en voorseizoenplaatsen. Aanmelden voor de wachtlijst is niet meer mogelijk. 

VOORWAARDEN | VOORSEIZOEN-, SEIZOEN-, & JAARPLAATSEN

Een voorseizoen-, seizoen-, of jaarplaats op de camping voelt als elke dag vakantie! Al je vrije dagen en weekenden kun je vertoeven op Recreatiepark De Achterste Hoef voor een vast bedrag. Kom naar de camping en geniet! 

Een voorseizoenplaats loopt in 2020 van 3 april tot 6 juli. Een seizoenplaats loopt in 2020 van 3 april tot 25 oktober. Een jaarplaats loopt van 01 januari tot 31 december. De algemene voorwaarden omtrent vaste plaatsen vind je op onze voorwaardenpagina. Er zijn 2 hele belangrijke voorwaarden aan een seizoenplaats en jaarplaats: de caravan mag niet ouder zijn dan 20 jaar en mag niet langer zijn dan 6,5 meter (excl. dissel). Alle plaatsen beschikken over WiFi (gratis basic en betaald), 6 Ampère stroom, een watertappunt en een waterafvoer.

Betalingen van het staangeld van een seizoen-, jaar-, en stacaravanplaats vinden 2 maal per jaar plaats:

  • vóór 15 december voorafgaand aan het desbetreffende seizoen
  • vóór 1 juni tijdens het desbetreffende seizoen

BESCHIKBARE STACARAVANS EN STACARAVANPLAATS

Er staan op dit moment geen stacaravans te koop op ons terrein. Wij hebben geen plaatsen vrij om een nieuwe stacaravan te plaatsen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van eventuele vrijgekomen stacaravan plaatsen of stacaravans in de verkoop? Stuur ons dan een email met je naam, woonplaats en telefoonnummer. Ook eventuele speciale wensen of opmerkingen kun je daarin vermelden. 

VOORWAARDEN STACARAVANPLAATS

Indien je een stacaravanplaats wil op Recreatiepark De Achterste Hoef, dan moet je er rekening mee houden dat de stacaravan alleen nieuw mag zijn. Verder ben je gebonden aan een aantal modellen. Deze zijn verkrijgbaar bij de firma Van den Berg Chalet Totaal (voorheen Linberg), Akkerstraat 32, 5126 PJ Gilze (tel. 0161-763523):  Van den Berg Chalet Totaal is volledig op de hoogte van de toegestane modellen op ons park www.chalettotaal.nl Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft