Omgeving

Omgeving

Ontdek de bosrijke Brabantse Kempen

Onze camping heeft zelf natuurlijk al veel te bieden, maar het is ook leuk om een dag op pad te gaan en de mooie omgeving van de Brabantse Kempen te verkennen. Wanneer je een uitstapje wilt maken is er in de omgeving genoeg te beleven. Te voet of met de fiets van de natuur genieten, lekker winkelen of een pretpark bezoeken? Het kan allemaal!

Park en Omgeving - Omgeving Park en Omgeving - Omgeving Park en Omgeving - Omgeving Park en Omgeving - Omgeving Park en Omgeving - Omgeving Park en Omgeving - Omgeving Park en Omgeving - Omgeving Park en Omgeving - Omgeving Park en Omgeving - Omgeving

Dorpen en steden bezoeken in de Brabantse Kempen

In de buurt van Bladel liggen veel leuke dorpjes zoals Hapert, Eersel, Valkenswaard, Hilvarenbeek en Oirschot en steden zoals Eindhoven, Tilburg en Antwerpen die een bezoek meer dan waard zijn. Hier worden wekelijks verschillende markten en activiteiten georganiseerd. Bekijk onze pagina met alle lokale activiteiten en ondernemers voor meer informatie.

Attractieparken en Dierentuinen bezoeken in de Brabantse Kempen

Ook aan attractieparken en dierentuinen is er geen gebrek; de Efteling, Bobbejaanland, Toverland, de Beekse Bergen, Dierenrijk, BestZOO, ZOOVeldhoven (vroegere papagaaiendorp) Outdoorpark Reusel, Speeltuin Ballorig Veldhoven en Familiepark DippieDoe liggen allemaal op minder dan een uur rijden afstand.

Cultuur snuiven in de Brabantse Kempen

Op cultureel gebied is er ook genoeg te ontdekken. Een verscheidenheid aan musea zoals het van Abbe Museum in Eindhoven of het Eindhoven Museum (vroegere Prehistorisch dorp) en boerderijen kan worden bezocht en net over de grens ligt de mooie Abdij van Postel.

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft