Gratis WIFI

Gratis WIFI

Wifi - draadloos internet op de camping

Met de kinderen op vakantie en toch nog zo nu en dan kunnen werken? Of gewoon je prive email kunnen bekijken? Bij Recreatiepark De Achterste Hoef maken we sinds medio april 2017 gebruik van een glasvezelverbinding.

Optimaal internet in bosrijk gebied

De camping ligt in een prachtig bosrijk gebied waar helaas 3G en 4G verbindingen niet altijd optimaal werken en de afgelopen jaren was ook het verkrijgen van een goede en stabiele internetverbinding niet vanzelfsprekend. Met ondernemers uit de omgeving is er een stichting gestart die het mogelijk heeft gemaakt om glasvezel te realiseren in de buitengebieden, waaronder ook naar onze camping toe.

De camping is in 2016 op het eigen terrein al volledig overgegaan op glasvezel die alle 16 masten voorziet van een stabiele verbinding. De 16 masten zorgen voor een volledige internetdekking over het gehele recreatiepark.

Vanaf medio april 2017 is het recreatiepark voorzien van een glasvezelverbinding. Hierdoor hebben wij eindelijk de mogelijkheid om een gratis basis verbinding aan te bieden aan onze gasten. Met deze basis internetverbinding kun je o.a. e-mails versturen, surfen op het internet en apps gebruiken zoals Facebook, Whatsapp en Youtube. Met de gratis internetverbinding kun je niet streamen of online "zware" games spelen. Indien je graag Netflix, andere TV-apps of games wenst te gebruiken/spelen dan kun je bij de receptie terecht voor een inlogcode.  

Internetten

Indien je gebruik van het internet wilt maken voor zwaardere doeleinden, kun je bij de receptie een inlogcode kopen. Met deze inlogcode kun je op 1 apparaat tegelijk internetten.

Kosten uitgebreide WiFi

  • € 5,00 per dag
  • € 17,50 per week
  • € 40,00 per maand
  • € 90,00 voor een voorseizoen
  • € 135,00 voor een seizoen

Schade

WiFi-routers en/of versterkers verstoren ons netwerk. Het gebruik hiervan is ten strengste verboden en eventuele kosten voor het herstellen van ons netwerk zullen voor rekening van de veroorzaker komen.

Algemene voorwaarden internet

Bij het gebruik maken van ons internet ga je akkoord met de algemene voorwaarden die opgesteld zijn betreft het internet gebruik. Lees onze algemene voorwaarden internet hier aandachtig door.

 

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft