Verwarmd buitenzwembad

Verwarmd buitenzwembad

Verwarmd buiten zwemmen in het buitenzwembad

Op de camping bij Recreatiepark De Achterste Hoef is een verwarmd buitenzwembad (+/-18 a 22 graden). Hier kan men heerlijk in de vroege ochtend baantjes trekken of even lekker plonzen met vriendjes en vriendinnetjes. Als het regent kan men makkelijk het gehele seizoen in het overdekte binnenzwembad zwemmen welke direct aan het buitenzwembad grenst. Het zwembad is 1.40 meter diep beschikt over twee kleine trapjes.

Het zwembad is door zijn formaat makkelijk te overzien en kleinere kinderen kunnen hierdoor eenvoudig van de kant in de gaten gehouden worden door hun begeleider(s). Voor de allerkleinste is er een klein pierenbadje. Ook zijn er ruime ligweides van kunstgras, een picknicktafel en mooie zitplaatsen bij het kinderbadje.

Faciliteiten - Buitenzwembad Faciliteiten - Buitenzwembad Faciliteiten - Buitenzwembad Faciliteiten - Buitenzwembad Faciliteiten - Buitenzwembad


Er is geen permanent toezicht aanwezig bij het zwemwater. Neem bij calamiteiten contact op met de receptie T 0497 381579.

Openingstijden buitenzwembad

In het hoogseizoen is het buitenzwembad van 9.00 uur tot 21.30 uur dagelijks geopend. In het voor- en naseizoen is dit van 9.00 uur tot 20.00 uur. Op onze tarievenlijst worden de sluitingsdatum van het buitenbad vermeldt. Bij slecht weer kan er in het binnenzwembad natuurlijk uitgebreid gespeeld en gezwommen worden.

Zwempolsbandjes gebruiken voor kinderen onder 18 jaar

Om te mogen zwemmen in het buitenzwembad (en de andere zwemfaciliteiten) is het noodzakelijk om bij de receptie een zwempolsbandje te halen voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar. Door onze zwempolsbandjes kunnen wij ongeoorloofde zwemmers (van buiten de camping) weren en voorkomen we dus erg veel overlast. Het buitenzwembad is enkel toegankelijk voor onze camping gasten en geboekte kinderfeestjes of duikers van duikschool.nu en niet voor vrij recreatief gebruik van buitenaf.

De Sweakers® anti slip zwem sok

Soms worden de vloeren van zwembaden nog wel eens wat glad door het water en om valpartijen te voorkomen verkopen wij de Sweakers® anti slip zwem sok in het camping winkeltje. Lees meer informatie over de werking van deze zwemsokjes.

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft