Overdekt binnenzwembad

Overdekt binnenzwembad

Overdekt binnen zwemmen in het binnenzwembad

Recreatiepark De Achterste Hoef beschikt over een overdekt binnenzwembad op de camping. Op deze manier is het altijd mogelijk om te gaan zwemmen. Of het nu regent of stralend weer is, op de camping er kan het gehele seizoen in het overdekte binnenzwembad gezwommen worden. Het zwembad is 1.40 meter diep en beschikt over een vaste grote trap. Het zwembad is door zijn formaat makkelijk te overzien en kleinere kinderen kunnen hierdoor eenvoudig van de kant in de gaten gehouden worden door hun begeleider(s). Voor de allerkleinste is er een klein pierenbadje. Er is geen toezicht aanwezig bij het zwemwater. Neem bij calamiteiten contact op met de receptie T 0497 381579.

Faciliteiten - Binnenzwembad Faciliteiten - Binnenzwembad Faciliteiten - Binnenzwembad Faciliteiten - Binnenzwembad Faciliteiten - Binnenzwembad Faciliteiten - Binnenzwembad

Openingstijden binnenzwembad

In het hoogseizoen is het binnenzwembad van 9.00 uur tot 21.30 uur dagelijks geopend. In het voor- en naseizoen is dit van 9.00 uur tot 20.00 uur. Op onze tarievenlijst worden de sluitingsdatum van het binnenbad vermeldt. Bij mooi weer kan er bij de recreatieplas met glijbaan en speeltoestellen natuurlijk uitgebreid gespeeld en gezwommen worden.

Zwempolsbandjes gebruiken voor kinderen onder 18 jaar

Om te mogen zwemmen in het binnenzwembad (en de andere zwemfaciliteiten) is het noodzakelijk om bij de receptie een zwempolsbandje te halen voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar. Door onze zwempolsbandjes kunnen wij ongeoorloofde zwemmers (van buiten de camping) weren en voorkomen we dus erg veel overlast. Het binnenzwembad is niet open voor vrij recreatief gebruik. Het binnenzwembad is enkel toegankelijk voor onze camping gasten en geboekte kinderfeestjes of duikers van duikcursus.nl

De Sweakers® anti slip zwem sok

Helaas worden de vloeren van zwembaden nog wel eens wat glad door het water en om valpartijen te voorkomen verkopen wij de  Sweakers® anti slip zwem sok in het camping winkeltje. Lees meer informatie over de werking van deze zwemsokjes.

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft