Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Vier jouw kinderfeestje op de camping

Zoek je een leuke locatie om een kinderfeestje te vieren? Bij Recreatiepark De Achterste Hoef zijn er volop mogelijkheden om een gezellig kinderfeestje te organiseren.

De mogelijkheden voor kinderfeestje

Adventure Minigolf is voor kinderen vanaf 4 jaar een leuke bezigheid. De minigolf heeft 18 holes en is spannend en uitdagend. Klein tot groot beleeft hier veel plezier aan. De winnaar ontvangt van ons een tegoedkaartje om later nogmaals gratis te mogen spelen.

Zwemmen (binnen- en buitenbad, recreatieplas) op de camping is het gehele seizoen mogelijk. Het binnenzwembad is ook geschikt om met slecht weer te gaan zwemmen. Het is makkelijk te overzien door het formaat van het zwembad dus ook geschikt voor iets kleinere kinderen. Het leukste is natuurlijk zwemmen in de recreatieplas met ons grote zandstrand met speeltoestellen en grote gele waterglijbaan! Kinderen zijn verplicht een zwembandje te dragen. Er is geen badmeester aanwezig bij de zwemfaciliteiten. Tevens wordt er een zwemcontract afgesloten. Zwemmen enkel mogelijk voor kinderfeestjes, schoolgroepen en verenigingen, géén dagrecreanten of bezoekers.

Golfclinic Jeugd is geschikt voor kinderen vanaf 7 a 8 jaar. Spelenderwijs worden de kinderen bekend gemaakt met de golfsport. Een jeugd golfclinic is boekbaar vanaf 6 personen. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen kan de moeilijkheidsgraad van de clinic aangepast worden. Een jeugd golfclinic kan geboekt worden voor kinderen en jeugd tot 18 jaar.

Eten en spelen

Ben je klaar met je activiteit en willen de kinderen nog even spelen? Dat mag uiteraard in onze buitenspeeltuin met airtrampoline. Vanaf het terras van het eetcafé kun je een oogje op je kinderen houden en ondertussen genieten van een lekker drankje of tussendoortje. Wil je graag wat eten samen met alle kinderen? Je bent van harte welkom in het eetcafé of lekker op het terras. Je kunt gewoon van onze kaart wat bestellen tegen de normale tarieven. Voor de kinderen hebben we ook verschillende kindermenu's beschikbaar.

Liever zelf iets te eten meenemen? In de speeltuin en aan de recreatieplas mag je uiteraard je eigen lunch en/of drinken nuttigen. Op de minigolfbaan en tijdens de golfclinic is het niet geoorloofd om etenswaren of drinken te nuttigen. Op het terras en in het eetcafé is het niet geoorloofd om eigen etenswaren of drinken te nuttigen.

Prijzen

Adventure minigolf
€ 2,50 per kind t/m 11 jaar
€ 3,50 vanaf 12 jaar

Zwemmen
€ 4,25,- per persoon (vanaf 3 jaar)

Golfclinic jeugd
Bekijk de website van Golfbaan De Achterste Hoef voor actuele prijzen

Reserveren kun je telefonisch, per mail of persoonlijk doen bij de receptie van Recreatiepark De Achterste Hoef

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft