Kidsclub

Kidsclub

Elke dag plezier in de kidsclub

Er is niets mooiers voor een ouder / verzorger om je kind, kinderen of kleinkinderen te zien genieten! Bij Recreatiepark De Achterste Hoef is elke dag een feest voor jong en oud.

In het hoogseizoen en alle Nederlandse schoolvakanties heeft Recreatiepark De Achterste Hoef een compleet animatie en recreatieteam dat dagelijks (of in de weekenden) voor jou en je kinderen klaar staat. Bekijk ons recreatieprogramma om te zien welke activiteiten er georganiseerd worden.

Wat is er zoal te doen?

Vanaf 10 uur 's ochtends is de kidsclub (miniclub, kinderclub) geopend en kunnen de kinderen afhankelijk van het recreatieprogramma allerlei leuke activiteiten ondernemen zoals knutselen, speurtochten, spelletjes en theater voor onze jongste gasten tot boogschieten, darten en musicals of disco voor de oudere jeugd... elke dag zal onvergetelijk zijn!

Zoef de Vos

Zoef de Vos woont op de camping en doet graag samen met de kinderen gezellig mee aan de activiteiten van het recreatieteam. Het hele verhaal over hoe Zoef bij ons op de camping is gekomen lees je op zijn eigen pagina.

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft