Indoorspeeltuin

Indoorspeeltuin

Binnen spelen in de indoorspeeltuin

Regent het op de camping of wil je gewoon liever overdekt binnen spelen in de indoorspeeltuin? Voor kinderen tot 14 jaar hebben we een ruime binnenspeeltuin / indoorspeeltuin vol met netten, obstakels en andere spannende gedeeltes. De indoorspeeltuin kijkt uit op het binnenzwembad. De indoorspeeltuin beschikt ook over schoenenkastjes zodat de schoenen van spelende kinderen netjes opgeborgen kunnen worden.

Faciliteiten - Indoorspeeltuin Faciliteiten - Indoorspeeltuin Faciliteiten - Indoorspeeltuin Faciliteiten - Indoorspeeltuin Faciliteiten - Indoorspeeltuin Faciliteiten - Indoorspeeltuin

Toezicht in de binnenspeeltuin

In de binnenspeeltuin is helaas cameratoezicht nodig om over onze eigendommen te waken. Merk je beschadigingen en dergelijke op aan de speeltuin meld dit dan direct bij onze receptie T 0497 381579. Wij proberen deze dan direct te repareren. Het cameratoezicht is er niet om over je eigendommen of kinderen te waken. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor. Neem bij calamiteiten contact op met de receptie T 0497 381579.

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft