Honden en huisdieren

Honden en huisdieren

Kamperen met honden en andere huisdieren

Je trouwe hond of honden, je lieve kat of pluizige konijn en cavia mee op vakantie? Natuurlijk! Op onze camping is je huisdier van harte welkom! Geen moeilijk gedoe met oppas vinden of extra kosten voor een honden of katten pension. Geen gemis al die weken. Kortom helemaal compleet op vakantie!

Faciliteiten - Honden en andere huisdieren Faciliteiten - Honden en andere huisdieren Faciliteiten - Honden en andere huisdieren Faciliteiten - Honden en andere huisdieren Faciliteiten - Honden en andere huisdieren Faciliteiten - Honden en andere huisdieren


Onze huisdieren huisregels

Om het verblijf van alle gasten zo prettig als mogelijk te maken hebben we enkele belangrijke huisregels omtrent het meenemen van huisdieren hieronder beschreven. Heb je nog vragen hierover? Neem dan contact op met onze receptie.

  • Géén huisdieren aan de recreatieplas (overnachten, uitlaten of op bezoek)
  • Géén huisdieren in de recreatieplas (zwemmen)
  • Géén huisdieren in de verhuuraccommodaties (overnachten of op bezoek)
  • Honden dien je tijdens het boeken op te geven (maximaal 2 honden per plaats)
  • Knaagdieren niet los op het terrein laten, altijd in de kooi houden
  • Katten altijd aan de lijn, niet los over het terrein laten lopen
  • Honden altijd aangelijnd houden
  • Ruim de uitwerpselen van je huisdier altijd op
  • Ander soortig dier meenemen? Neem contact op met de receptie
  • Bij wangedrag behouden wij altijd het recht om je huisdier te weigeren op ons terrein!

Honden losloopgebied

Achteraan op de camping bevindt zich een omheind losloopgebied à +/- 80 m2 voor je hond of honden. Hier mag je hond heerlijk even spelen. Ruim je ook hier de uitwerpselen van je hond netjes op?

Zoek je nog andere grotere losloopgebieden voor je hond? De Pals (10 min wandelen vanaf de camping) is een prachtig natuurgebied waar Staatsbosbeheer een losloopgebied heeft aangewezen zodat de honden er het hele jaar vrij kunnen rennen en ravotten. De Pals ligt vlak bij de Belgische grens in Bladel en grenst ten zuiden aan Boswachterij De Kempen en ten oosten aan de Cartierheide. Andere gebieden vind je hier:  www.hondenlosloopgebied.nl

Hondenhotel "Dierencrèche At Home"

Zoek je een goed onderkomen voor je huisdier omdat je deze niet mee wilt of kunt nemen op vakantie? Neem dan contact op met Pim & Chantal van Dierenchrèche At Home in Hooge Mierde. Zo is je huisdier in de omgeving van De Achterste Hoef en wordt deze goed verzorgt en heb je de vrijheid om te kunnen gaan en staan waar je wilt. Vraag ook naar de mogelijkheden voor dagopvang.

 

 

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft