Duiken voor jong en oud

Duiken voor jong en oud

Duiken voor jong en oud

Op de camping van Recreatiepark De Achterste Hoef kunnen kinderen en volwassenen het gehele seizoen introduiken en PADI duikcursussen boeken. De camping heeft hiervoor uitstekende faciliteiten zoals een overdekt binnenzwembad en een prachtige recreatieplas.

Wekelijkse introductieduik programma voor kinderen

In vakanties en hoogseizoen organiseren wij op de camping samen met instructeurs van duikcursus.nl het zogenaamde bubbel programma voor kinderen van 10 t/m 14 jaar. Kinderen kunnen zich wekelijks opgeven hiervoor bij de receptie of bij de duikschool naast de jeugdlounge Chillerzz. Deze introductieduik wordt (tenzij anders aangegeven) elke vrijdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur gehouden. De kosten hiervoor bedragen € 15,- per kind per keer.

Kinderen krijgen tijdens deze introductieduik de basisbeginselen van het duiken aangeleerd en mogen daarnaast door hoepels duiken, een potje onderwater frisbeeën en zelfs een heuse onderwaterscooter ontbreekt niet. Ze krijgen een duikbril op, flippers aan en natuurlijk een (kleine) duikfles op hun rug. Nadat alle kinderen uitleg hebben gekregen mogen zij het water in. De instructeur behoudt te allen tijde supervisie over de kinderen. Het zwembad is ook gedeeltelijk afgesloten tijdens het duiken. Om mee te doen is het wel van belang dat een kind in het bezit is van zwemdiploma(s) en geen watervrees heeft. Uiteraard mogen ouders erbij blijven en foto’s maken van dit geweldige avontuur!

Faciliteiten - Duiken Faciliteiten - Duiken Faciliteiten - Duiken Faciliteiten - Duiken Faciliteiten - Duiken Faciliteiten - Duiken

Introductieduik voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar

Nog niet 100% zeker of duiken wel leuk is of gewoon eerst een keer zelf proberen? Volg dan een introductieduik  in het verwarmd binnenzwembad van de camping of optioneel in de recreatieplas. Tijdens het PADI Discover Scuba Diving programma krijg je een introductie tot het duiken met perslucht op een ontspannen manier en met een hoog niveau van toezicht. 

PADI brevet behalen op de camping

Ga je binnenkort op duikvakantie en wil je je kostbare vakantiedagen niet verspillen aan het behalen van je duikbrevet (studeren en in een zwembad liggen) op je vakantielocatie? Bij Recreatiepark De Achterste Hoef kun je in drie dagen tijd je PADI OPEN WATER duikbrevet behalen. Duikschool Duikcursus.nl verzorgt op de camping alle instructies. De oefeningen voor het binnenwater vinden plaats in het verwarmd binnenzwembad. De duiken in het buitenwater vinden plaats op directe loopafstand van toiletten, kleedkamers en warme douches. Het duikmeer bevat verschillende duikfaciliteiten waaronder een oefenplatform en diverse leuke duikobjecten. Het water van het duikmeer is mooi helder en geeft een perfect zicht.

Neem voor meer informatie en prijzen contact op met de duikschool: www.duikcursus.nl - T 06 50961460 - info@duikcursus.nl

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft