Adventure minigolfbaan

Adventure minigolfbaan

Op avontuur bij de Adventure Minigolfbaan

Bij Recreatiepark De Achterste Hoef kun je gezellig met de kinderen een ochtend of middag genieten van de minigolf. Onze Adventure Minigolfbaan is toegankelijk voor campinggasten en voor personen van buiten de camping. De Adventure Minigolfbaan heeft 18 holes met allerlei spannende obstakels voor extra avontuur voor jong en oud.

Faciliteiten - Adventure minigolf Faciliteiten - Adventure minigolf Faciliteiten - Adventure minigolf Faciliteiten - Adventure minigolf Faciliteiten - Adventure minigolf Faciliteiten - Adventure minigolf

Aanmelden en kosten voor Adventure Minigolf

Bij de receptie kun je melden dat je graag een potje Adventure Minigolf wilt spelen. De kosten hiervoor bedragen € 3,50 p.p. voor volwassenen en kinderen boven de 11 jaar. Voor kinderen t/m 11 jaar bedragen de kosten € 2,50 p.p. Je ontvangt bij de receptie één golfstick per persoon, één scorekaart per team, één potlood per team en één golfballetje per persoon. Na afloop van het spel dien je alle geleende spullen (incl alle ballen) terug in te leveren bij de receptie.

De winnaar van het potje Adventure Minigolf ontvangt een tegoedkaartje voor 1 x gratis minigolfen voor 1 persoon. Als je al een tegoedkaartje hebt ingeleverd dan ontvang je geen nieuw tegoedkaartje na afloop van het spel. Mocht de receptie gesloten zijn wanneer het spel is afgelopen dan mag je de spullen ook bij het eetcafé inleveren. Bij calamiteiten bel je met de receptie T 0497 381579 of loop je even naar de receptie of het Eetcafe tegenover de Adventure Minigolfbaan.

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft