Tarieven

Tarieven

Tarieven Recreatiepark De Achterste Hoef

De tarieven die gecommuniceerd worden op deze pagina zijn altijd leidend. Hieronder zie je een beknopt overzicht van de huurtarieven van een kampeerplaats of verhuuraccommodatie. De gecommuniceerde prijzen zijn excl. toeristenbelasting en overige bijkomende kosten. Download de volledige tarievenlijst van 2021 voor het complete overzicht van de kosten.

KAMPEERTARIEVEN 2021

De tarieven zijn inclusief gebruik van het zwembad, de toiletgebouwen, beperkte WiFi, 6 Ampère stroom, water en afvoer op de plaats. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. De tarieven zijn exclusief toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n. (m.u.v. de kampeeraanbiedingen), honden (max. 2) € 5,25 p.h.p.n. en middagtoeslag bij later vertrek (alléén op aanvraag, op zijn vroegst een dag voor vertrek). Een nacht stalling van uw kampeermiddel in het hoogseizoen (waarbij u zelf dus niet aanwezig bent) is gelijk aan het tarief van een extra nacht van de bestaande boeking (excl. toeristenbelasting).


Prijzen zijn excl. toeristenbelasting en overige bijkomende kosten. Zie onze volledige tarievenlijst.

KAMPEERAANBIEDINGEN 2021

De kampeeraanbiedingen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. De periodes staan vast en kunnen niet worden gewijzigd. Latere aankomst en/of eerder vertrek betekent geen korting op de aanbiedingsprijs. *In deze periode kunt u zelf 6 aaneengesloten weken kiezen.

Prijzen zijn excl. toeristenbelasting en overige bijkomende kosten. Zie onze volledige tarievenlijst.

VERHUURACCOMMODATIES 2021

De tarieven zijn incl. gebruik zwembad, keukendoeken, beperkte WiFi, gas, water en elektra. Verplichte extra kosten: toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n., linnenpakket € 9,75 p.p. en schoonmaakkosten € 45,-. Optionele kosten: keukendoekpakket € 3,50 p.st., handdoekpakket € 4,00 p.st., kinderbedje € 10,- per verblijf, kinderstoeltje € 5,- per verblijf. Als borg tekent men vooraf een eenmalige machtiging voor een afschrijving van max. € 100,00 indien de accommodatie niet netjes is achtergelaten. Aankomst na 15:00, vertrek vóór 11:00. Van 09/07 tot 03/09 is enkel een aankomst op vrijdag mogelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Prijzen zijn excl. toeristenbelasting en overige bijkomende kosten. Zie onze volledige tarievenlijst.

VERHUURACCOMMODATIE AANBIEDINGEN 2021

Prijzen zijn excl. toeristenbelasting en overige bijkomende kosten. Zie onze volledige tarievenlijst.

TREKKERSHUTTEN TARIEVEN 2020

Het tarief is incl. gebruik toiletgebouw, zwembad, beperkte WiFi, water en elektra. Excl. toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n. Linnengoed of slaapzak, hand- en keukendoeken dient u zelf mee te nemen. Aankomst na 14:00, vertrek vóór 11:00. Bij vertrek dient de trekkershut schoon achtergelaten te worden. Evt. schoonmaakkosten € 45,-. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Heb je nog meer vragen over tarieven, aanbiedingen, toerisenbelasting, annuleringsgarantie, openingstijdenfaciliteiten of iets anders? Neem dan contact op met onze receptie per telefoon, email, contactformulier, chat of kom gezellig even langs. Wij staan je graag te woord.

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft