Kamperen - Superzomer

Kamperen - Superzomer

Jouw superzomer aanbieding

Ben je op zoek naar de ideale gezinsvakantie? Dicht bij huis het echte vakantiegevoel. Wil je heerlijk genieten van 6 weken vakantie in het hoogseizoen (juli en augustus) tegen een SUPER voordelig tarief? Boek dan bij Recreatiepark De Achterste Hoef jouw SUPER ZOMER aanbieding!

Bekijk beschikbaarheid

Wat houdt de SUPER ZOMER aanbieding in?

Je boekt de SUPER ZOMER aanbieding al vanaf € 1635,- voor 4 personen. Hiervoor mag je 6 aaneengesloten weken in de periode van 9 juli tot 4 september 2022 verblijven op de camping. Via de knop "bekijk beschikbaarheid" wordt automatisch de juiste periode met bijbehorende aanbiedingsprijs geselecteerd. Extra personen of een huisdier (hond) meenemen? Het online boekingssyteem berekent de nieuwe prijs voor je. U kunt deze ook alvast bekijken op onze tarievenpagina.

Inbegrepen bij de aanbieding en voorwaarden

De SUPER ZOMER aanbieding is inclusief gebruik van het binnen- en buitenzwembad, recreatieplas, warm water, warme douches, toeristenbelasting, elektra, water, afvoer op de plaats en gratis basic internet / WiFi. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis.

De SUPER ZOMER aanbieding is persoonsgebonden en derhalve niet overdraagbaar. De periode van deze aanbieding staat vast en kan niet gewijzigd worden. Latere aankomst en/of eerder vertrek betekent geen korting op de aanbiedingsprijs. Aankomst vanaf 13.00 uur, vertrek voor 12.00 uur. Wil je later (op de dag) vertrekken of eerder (op de dag) aankomen, dan dient dit vooraf overlegt te worden. Hiervoor rekenen wij een toeslag van € 17,50.

Super zomer aanbieding online boeken

Klik op de oranje button om direct jouw SUPER ZOMER aanbieding te boeken. Heb je vragen over deze SUPER ZOMER aanbieding neem dan contact op met de receptie.

Bekijk beschikbaarheid
Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft