Kamperen - Septembermaand

Kamperen - Septembermaand

Jouw Septembermaand aanbieding

Gezellig in het naseizoen de gehele maand september kamperen bij Recreatiepark De Achterste Hoef. Heerlijke fietstochten maken of meedoen met onze jaarlijkse Jeu de Boules wedstrijd. Boek dan bij Recreatiepark De Achterste Hoef jouw SEPTEMBERMAAND aanbieding!

Bekijk beschikbaarheid

Wat houdt de SEPTEMBERMAAND aanbieding in?

Je boekt de SEPTEMBERMAAND aanbieding al vanaf € 340,- voor 2 personen. Hiervoor mag je de periode van 27 augustus tot 1 oktober 2022 selecteren in onze online boekingsmodule. Extra personen of een huisdier (hond) meenemen? Het online boekingssyteem berekent de nieuwe prijs voor je. Je kunt deze ook alvast bekijken op onze tarievenpagina.

Inbegrepen bij de aanbieding en voorwaarden

De SEPTEMBERMAAND aanbieding is inclusief gebruik van het binnen- en buitenzwembad, recreatieplas, warm water, warme douches, toeristenbelasting, elektra, water, afvoer op de plaats en gratis basic internet / WiFi. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis.

De SEPTEMBERMAAND aanbieding is persoonsgebonden en derhalve niet overdraagbaar. De periode van deze aanbieding staat vast en kan niet gewijzigd worden. Latere aankomst en/of eerder vertrek betekent geen korting op de aanbiedingsprijs. Aankomst vanaf 13.00 uur, vertrek voor 12.00 uur. Wil je later (op de dag) vertrekken of eerder (op de dag) aankomen, dan dient dit vooraf overlegt te worden. Hiervoor rekenen wij een toeslag van € 10,-.

SEPTEMBERMAAND aanbieding online boeken

Klik op de oranje button om direct uw SEPTEMBERMAAND aanbieding te boeken. Heb je vragen over deze SEPTEMBERMAAND aanbieding neem dan contact op met de receptie.

Bekijk beschikbaarheid
Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft