Kamperen - Meivakantie

Kamperen - Meivakantie

GENIET VOORDELIG VAN DE MEIVAKANTIE

Ben je op zoek naar de ideale meivakantie? Dicht bij huis het echte vakantiegevoel. Wil je heerlijk genieten van 7 nachten vakantie tegen een SUPER voordelig tarief? Boek dan bij Recreatiepark De Achterste Hoef jouw MEIVAKANTIE aanbieding! Wil je langer dan een week verblijven tegen een voordelig tarief? Neem dan contact op met de receptie.

Wat houdt de MEIVAKANTIE aanbieding in?

Je boekt de MEIVAKANTIE aanbieding al vanaf € 277,- voor 4 personen. Hiervoor mag je 7 aaneengesloten nachten in de periode van 20 april tot 5 mei 2019 verblijven op de camping. Via de knop "bekijk beschikbaarheid" wordt automatisch de juiste periode met bijbehorende aanbiedingsprijs geselecteerd. Extra personen of een huisdier (hond) meenemen? Het online boekingssyteem berekent de nieuwe prijs voor je. Je kunt deze ook alvast bekijken op onze tarievenpagina.

Inbegrepen bij de aanbieding en voorwaarden

De MEIVAKANTIE aanbieding is inclusief gebruik van het binnen- en buitenzwembad (open tot 29 september 2019), recreatieplas, warm water, warme douches, toeristenbelasting, elektra, CAI, water, afvoer op de plaats en gratis basic internet / WiFi. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis.

De MEIVAKANTIE aanbieding is persoonsgebonden en derhalve niet overdraagbaar. De periode van deze aanbieding staat vast en kan niet gewijzigd worden. Latere aankomst en/of eerder vertrek betekent geen korting op de aanbiedingsprijs. Aankomst vanaf 13.00 uur, vertrek voor 12.00 uur. Wil je later (op de dag) vertrekken of eerder (op de dag) aankomen, dan dient dit vooraf overlegt te worden. Hiervoor rekenen wij een toeslag van € 8,25.

MEIVAKANTIE aanbieding online boeken

Klik op de oranje button om direct jouw MEIVAKANTIE aanbieding te boeken. Heb je vragen over deze MEIVAKANTIE aanbieding neem dan contact op met de receptie.

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft