Kamperen - Meivakantie

Kamperen - Meivakantie

GENIET VOORDELIG VAN DE MEIVAKANTIE

Ben je op zoek naar de ideale meivakantie? Dicht bij huis het echte vakantiegevoel. Wil je heerlijk genieten van minimaal 7 nachten vakantie tegen een zeer scherp tarief? Boek dan bij Recreatiepark De Achterste Hoef jouw MEIVAKANTIE aanbieding! Boek minimaal 7 nachten en gebruik dan ACTIECODE: MEIVAKANTIE Je ontvangt 10% extra korting op het reeds gunstige tarief tijdens de meivakantie!

Let op! Gebruik je de actiecode? Vul deze in het veld ACTIECODE in en wacht met betalen tot je van ons de aangepaste factuur hebt ontvangen. Deze sturen we handmatig na! Actiecode vergeten? Tot maximaal 8 dagen na een boeking kunnen we deze toevoegen.

Bekijk beschikbaarheid

Wat houdt de MEIVAKANTIE aanbieding in?

Je ontvangt na het invullen van de actiecode meivakantie 10% korting op het reeds gunstige tarief van € 39,- per nacht o.b.v. 2 personen (excl toeristenbelasting en privesanitair kosten). Om gebruik te kunnen maken van de actiecode dien je minimaal 7 aaneengesloten nachten in de periode van 22 april tot 8 mei 2022 te verblijven op de camping. Via de knop "bekijk beschikbaarheid" wordt automatisch de juiste periode geselecteerd. Hier wordt dan het standaard gunstige tarief berekend.

Boek minimaal 7 nachten en vul de actiecode aan het einde van het boeken in. Wij herbereken de reservering na controle handmatig en je ontvangt een aangepaste factuur. Let op: De korting wordt niet berekend over de toeristenbelasting en kan tot maximaal 8 dagen na je boeking toegevoegd worden. De korting kan niet toegepast worden als je reeds aan het kamperen bent.

Extra personen of een huisdier (hond) meenemen? Het online boekingssyteem berekent de nieuwe prijs voor je. Je kunt deze ook alvast bekijken op onze tarievenpagina.

Inbegrepen bij de aanbieding en voorwaarden

De MEIVAKANTIE aanbieding is inclusief gebruik van het binnen- en buitenzwembad, recreatieplas, warm water, warme douches, elektra, water, afvoer op de plaats en gratis basic internet / WiFi. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis.

De MEIVAKANTIE aanbieding is persoonsgebonden en derhalve niet overdraagbaar. De periode van deze aanbieding staat vast en kan niet gewijzigd worden. Latere aankomst en/of eerder vertrek betekent geen korting op de aanbiedingsprijs. Aankomst vanaf 13.00 uur, vertrek voor 12.00 uur. Wil je later (op de dag) vertrekken of eerder (op de dag) aankomen, dan dient dit vooraf overlegt te worden. Hiervoor rekenen wij een toeslag van € 17,50.

MEIVAKANTIE aanbieding online boeken

Klik op de oranje button om direct jouw MEIVAKANTIE aanbieding te boeken. Heb je vragen over deze MEIVAKANTIE aanbieding neem dan contact op met de receptie. Vergeet niet de actiecode MEIVAKANTIE te gebruiken vanaf je 7de dag!

Bekijk beschikbaarheid
Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft