Kamperen - Junimaand

Kamperen - Junimaand

Jouw Junimaand aanbieding

De gehele maand juni kamperen  en fietstochten maken bij Recreatiepark De Achterste Hoef. Boek dan bij Recreatiepark De Achterste Hoef jouw JUNIMAAND aanbieding!

Bekijk beschikbaarheid

Wat houdt de JUNIMAAND aanbieding in?

Je boekt de JUNIMAAND aanbieding al vanaf € 435,- voor 2 personen. Hiervoor mag je de periode van 29 mei tot 05 juli 2021 verblijven op de camping. Via de knop "bekijk beschikbaarheid" wordt automatisch de juiste periode met bijbehorende aanbiedingsprijs geselecteerd. Extra personen of een huisdier (hond) meenemen? Het online boekingssyteem berekent de nieuwe prijs voor je. Je kunt deze ook alvast bekijken op onze tarievenpagina.

Inbegrepen bij de aanbieding en voorwaarden

De JUNIMAAND aanbieding is inclusief gebruik van het binnen- en buitenzwembad, recreatieplas, warm water, warme douches, toeristenbelasting, elektra, water, afvoer op de plaats. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis.

De JUNIMAAND aanbieding is persoonsgebonden en derhalve niet overdraagbaar. De periode van deze aanbieding staat vast en kan niet gewijzigd worden. Latere aankomst en/of eerder vertrek betekent geen korting op de aanbiedingsprijs. Aankomst vanaf 13.00 uur, vertrek voor 12.00 uur. Wil je later (op de dag) vertrekken of eerder (op de dag) aankomen, dan dient dit vooraf overlegt te worden. Hiervoor rekenen wij een toeslag van € 10,-.

JUNIMAAND aanbieding online boeken

Klik op de oranje button om direct jouw JUNIMAAND aanbieding te boeken. Heb je vragen over deze JUNIMAAND aanbieding neem dan contact op met de receptie.

Bekijk beschikbaarheid
Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft