Kamperen - Hemelvaart & Pinksteren

Kamperen - Hemelvaart & Pinksteren

Jouw Hemelvaart & Pinksteren aanbieding

Genieten van de hemelvaart & pinksteren vakantie (hepi vakantie) met de HEMELVAART & PINKSTEREN aanbieding (HEPI aanbieding). Heerlijk vertoeven op de camping met familie en/of vrienden. Voordelig op vakantie met hemelvaart & pinksteren tegen een voordelig tarief? Boek dan bij Recreatiepark De Achterste Hoef jouw HEMELVAART & PINKSTEREN aanbieding!

Bekijk beschikbaarheid

Wat houdt de HEMELVAART & PINKSTEREN aanbieding in?

Je boekt de HEMELVAART & PINKSTEREN aanbieding al vanaf € 390,- voor 2 personen. Hiervoor mag je de periode van 25 mei tot 7 juni 2022 verblijven op de camping. Via de knop "bekijk beschikbaarheid" wordt automatisch de juiste periode met bijbehorende aanbiedingsprijs geselecteerd.. Extra personen of een huisdier (hond) meenemen? Het online boekingssyteem berekent de nieuwe prijs voor je. U kunt deze ook alvast bekijken op onze tarievenpagina.

Inbegrepen bij de aanbieding en voorwaarden

De HEMELVAART & PINKSTEREN aanbieding is inclusief gebruik van het binnen- en buitenzwembad, recreatieplas, warm water, warme douches, toeristenbelasting, elektra, water, afvoer op de plaats en gratis basic interner / WiFi. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis.

De HEMELVAART & PINKSTEREN aanbieding is persoonsgebonden en derhalve niet overdraagbaar. De periode van deze aanbieding staat vast en kan niet gewijzigd worden. Latere aankomst en/of eerder vertrek betekent geen korting op de aanbiedingsprijs. Aankomst vanaf 13.00 uur, vertrek voor 12.00 uur. Wil je later (op de dag) vertrekken of eerder (op de dag) aankomen, dan dient dit vooraf overlegt te worden. Hiervoor rekenen wij een toeslag van € 17,50.

Hemelvaart & Pinksteren aanbieding online boeken

Klik op de oranje button om direct jouw HEMELVAART & PINKSTEREN aanbieding te boeken. Heb je vragen over deze HEMELVAART & PINKSTEREN aanbieding neem dan contact op met de receptie.

Bekijk beschikbaarheid
Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft