Kamperen - Hemelvaart

Kamperen - Hemelvaart

Jouw hemelvaart aanbieding

Genieten van de hemelvaart vakantie met de HEMELVAART aanbieding. Heerlijk vertoeven op de camping met familie en/of vrienden. Voordelig op vakantie  met hemelvaart tegen een voordelig tarief? Boek dan bij Recreatiepark De Achterste Hoef jouw HEMELVAART aanbieding!

Bekijk beschikbaarheid

Wat houdt de HEMELVAART aanbieding in?

Je boekt de HEMELVAART aanbieding al vanaf € 185,00 voor 2 personen. Hiervoor mag je de periode van 20 mei tot  25 mei 2020 verblijven op de camping. Via de knop "bekijk beschikbaarheid" wordt automatisch de juiste periode met bijbehorende aanbiedingsprijs geselecteerd. Extra personen of een huisdier (hond) meenemen? Het online boekingssyteem berekent de nieuwe prijs voor je. Je kunt deze ook alvast bekijken op onze tarievenpagina.

Inbegrepen bij de aanbieding en voorwaarden

De HEMELVAART aanbieding is inclusief gebruik van het binnen- en buitenzwembad (open tot 27 september 2020), recreatieplas, warm water, warme douches, toeristenbelasting, elektra, water, afvoer op de plaats en gratis basic internet / WIFI. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis.

De HEMELVAART aanbieding is persoonsgebonden en derhalve niet overdraagbaar. De periode van deze aanbieding staat vast en kan niet gewijzigd worden. Latere aankomst en/of eerder vertrek betekent geen korting op de aanbiedingsprijs. Aankomst vanaf 13.00 uur, vertrek voor 12.00 uur. Wil je later (op de dag) vertrekken of eerder (op de dag) aankomen, dan dient dit vooraf overlegt te worden. Hiervoor rekenen wij een toeslag van € 15,-.

Hemelvaart aanbieding online boeken

Klik op de oranje button om direct uw HEMELVAART aanbieding te boeken. Heb je vragen over deze HEMELVAART aanbieding neem dan contact op met de receptie.Bekijk beschikbaarheid
Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft