Voorreservering 2022

Voorreservering 2022

VOORRESERVERING 2022 | INFORMATIE VERZOEK

Wil je in 2022 op ons recreatiepark verblijven op mooie kampeerplaats of in een leuke verhuuraccommodatie? Plaats een voorreservering en ben zeker van de leukste plekjes! Dus stuur ons vandaag nog een berichtje!

Geef in het formulier hieronder aan om welke data het gaat en naar welke kampeerplaats of verhuuraccommodatie je voorkeur uit gaat. We checken dan of je voorkeur nog beschikbaar is en sturen je hierna een bevestiging van de voorreservering. Weet je nog niet waar je voorkeur naar uit gaat? Geef dan aan ons door of je op zoek bent naar een kampeerplaats of een verhuuraccommodatie en je ontvangt een overzicht van de beschikbare plaatsen/accommodaties.

De tarieven voor 2022 zijn vanaf september 2021 bekend. Na het plaatsen van een vrijblijvende voorreservering ontvang je nu een voorlopige bevestiging en in oktober 2021 een uitgebreide bevestiging inclusief de totale kosten voor de aangevraagde boeking. Je mag dan alsnog beslissen om er vanaf te zien. Tot 15 november 2021 heb je de mogelijkheid om de voorreservering kosteloos te annuleren.

Aan het maken van een voorreservering of voorkeursboeking zijn geen kosten verbonden, dus maak gerust gebruik van deze service!

Stuur een bericht

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft