Nieuws

Nieuws

ANWB Camping van het Jaar 2021

04 augustus 2020

Als we jullie vertellen dat 2020 wel een erg bijzonder en roerig jaar is dan zien we jullie, die onze camping een beetje kennen en volgen, in gedachte allemaal bevestigend mee knikken. Dit jaar is nog lang niet voorbij en we hopen dat we toch nog een aantal maanden mogen genieten van fijne temperaturen en jullie glimlach!

DIT JAAR SLAAN WE DE VERKIEZING EVEN OVER

Toch staat de verkiezing voor de ANWB Camping van het Jaar 2021 weer voor de deur. Na even twijfelen hebben we toch besloten om in plaats van actief stemmen te werven het dit jaar wat meer op z'n beloop te laten. Het kampeerseizoen op onze mooie Brabantse 5 sterren gezinscamping loopt namelijk totaal anders dan dat we in gedachte hadden.

Door het coronavirus kon de camping niet zoals gepland open op 3 april 2020. Een van de eigenaren van Recreatiepark De Achterste Hoef werd ernstig ziek en overleed na een kort ziekbed. De vele voorbereidingen die wij getroffen hadden voor bepaalde grote projecten liepen hierdoor anders dan gepland. Ons geweldige nieuwe animatieteam kon door alle regelgevingen omtrent het virus ook niet de vliegende start maken die het verdiende. 

2020, EEN CAMPINGJAAR OM NIET TE VERGETEN

Samen met ons voltallige team genieten wij er van om iedereen te kunnen en mogen verwelkomen op de camping! Dit jaar hebben wij ook vele nieuwe gasten mogen ontvangen. Gasten die voor het eerst in Nederland gingen kamperen of überhaubt een eerste kampeerervaring hebben opgedaan op onze mooie familiecamping! We hopen dat iedereen die op vakantie is geweest en nog zal komen 100% kan genieten van zijn of haar vakantie.

2020 is geen prijswaardig jaar maar vergeten zullen we het niet gauw! De komende maanden staan wij voor jullie allemaal klaar en na de herfstvakantie mogen de voorbereidingen voor een fantastisch 2021 gaan starten!

ALSNOG EEN STEM UITBRENGEN?

Mocht je graag een stem op onze mooie Brabantse camping uitbrengen voor de "ANWB Camping van het Jaar 2021" verkiezing? Dan mag dat natuurlijk altijd! Van 6 juli tot en met 26 oktober kun je jouw stem uitbrengen voor Recreatiepark De Achterste Hoef in de volgende categorieen:

Met een volledige deelname maak je kans op één van de vijftig cheques van €50,- te besteden op anwbcamping.nl

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft