Nieuws

Nieuws

Drieling Tryout op de camping

29 juni 2020

Jos & Sientje wonen in het prachtige Brabant en zijn de ouders van Tess, Janne en Pip. De drie dametjes zijn een heerlijke ondernemende drieling. En dat is altijd een bijzonder gezicht! Het is een hele onderneming om een drieling-gezin draaiende te hebben en te houden. Doordoen, zo noemt Sientje het dikwijls want even uitrusten is er eigenlijk niet bij.

Voordat Jos en Sientje kinderen hadden reden ze elk jaar samen naar Frankrijk om daar heerlijk te kamperen. Dit is wel een flinke verandering als je dit ook met drie kleine dreumessen van ruim een jaar oud gaat ondernemen. Jos en Sientje gingen het daarom eerst eens wat dichter bij huis testen. Ze lieten de vouwwagen even in de stalling en kozen voor het verblijf in een van onze ruime safaritenten met kachel en eigen toilet.

"IK WIL MIJN KIDS GRAAG HET KAMPEREN BIJBRENGEN"

Sientje vertelt: Ieder jaar toen ik jong was en voordat we kinderen hadden gingen we naar de camping in Frankrijk. Weken van tevoren keek ik er al naar uit als klein kind. Ik wil dat mijn kids ook graag bijbrengen en ze net zo laten genieten als ik toen deed. Om nou meteen met de vouwwagen voor drie weken richting Frankrijk te rijden met onze drieling van 1.5 jaar, durfde we niet aan. Lekker dichtbij in eigen land met de nodige luxe. Dat vonden we bij De Achterste Hoef in Bladel.

We huurde een ruime safaritent met eigen keuken en toilet. Voor kinderstoeltjes werd gezorgd, in drievoud! Gelukkig want heel veel plek op onze aanhanger was er niet meer. Om lekker met de kinderen er op uit te trekken in de omgeving hadden we namelijk de bakfiets meegenomen. De campingbedjes namen we ook zelf mee. Met wat pas en meetwerk hadden we, op de "kinderslaapkamer" waar drie slaapplekken zijn, ruimte gecreeerd om de kinderbedjes naast elkaar te plaatsen. De eerste nacht was uiteraard even wennen voor de kleintjes maar daarna ging het super!

Van het gemak en de luxe van de safaritent hebben we ontzettend genoten! De loungeset, parasol, de heerlijke veranda en de gladde vloer van cement waren erg fijn. Maar het mooiste was dat we op een open veld stonden zonder afgebakende plekken. De kids hebben alle ruimte om te spelen gehad en genoten net als wij. De sfeer van her campingleven met een vleugje luxe.

De rust en ruimte op de camping buiten het hoogseizoen was heerlijk. Een duik in het zwembad en fietsen in de prachtige omgeving en opzoek naar De Heksenboom van Zwarte Kaat.

We komen zeker weer terug! Achterste hoef, dankjewel! Het heeft ons het vertrouwen gegeven met de kids op de camping te kunnen genieten!

TIP VAN FLIP: OP DE CAMPING MET KIDS, VRAAG T SIENTJE!

Als je met 3 kleine kinderen een volle week heerlijk kunt verblijven op de camping dan kun je daar andere natuurlijk goed over adviseren! Heb je dus vragen over het verblijven met kleine kinderen op De Achterste Hoef. Of over de safaritent in combinatie met kleine kinderen? Stuur dan Sientje een DM via haar Instagram en ze vertelt je graag van alles over haar verblijf.

Benieuwd naar hoe het leven in Brabant met een drieling is? Lees dan ook haar blogjes online.Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft