Nieuws

Nieuws

Coronaproof Glampen met Femke

16 juni 2020

Femke is het gezicht van en de drijvende kracht achter:

"The Things We Like". 

Een fotografe en storyteller pur sang! Dit combineert natuurlijk geweldig met een voorliefde voor mooie reizen in binnen- en buitenland. Samen met haar partner Dennis en hun twee zoontjes begon het moment dat het Coronavirus door Nederland en de rest van de wereld trok nog redelijk rustig. Zij zaten in hun eigen geluksbubbel tijdens hun droomreis door Indonesië met het gehele gezin.

In het begin is alles nog redelijk relaxed bij het hotel waar ze op dat moment verblijven tijdens hun 2 maanden durende reis. Femke en haar man volgen het Nederlandse en Internationale nieuws aandachtig.

Wanneer uiteindelijk het slechte nieuws ook hun treft: Het luchtruim gaat sluiten en ze moeten terug naar Nederland! Samen staan ze voor de moeilijke taak om terug naar Nederland te komen. Dit blijkt een loodzware tijd te zijn en na vele omzwervingen en gecancelde vluchten zijn ze eindelijk terug in Nederland.

ZELFVOORZIENEND ZIJN VOLGENS DE NOODVERORDENING

Tot 15 juni was het volgens de opgestelde noodverordeningen noodzakelijk om "zelfvoorzienend" te zijn qua sanitaire voorzieningen. Voor de safaritenten waarin Femke met haar gezin verbleef was dit uiteraard ook. De safaritenten zijn heerlijk ruim van opzet en voorzien van een kachel. Om deze ruime opzet te kunnen behouden is er ook specifiek gekozen om enkel een toilet in de accommodatie te plaatsen. 

Om toch aan de gestelde coronavoorwaarden en het coronaprotocol te kunnen voldoen hebben wij hiervoor douche dixies geplaatst. Hierdoor was het toch mogelijk om te genieten van een echte welverdiende vakantie in Nederland tijdens deze roerige tijden.

...::: tekst gaat door onder foto :::...

GENIETEN VAN RUST, RUIMTE EN ELKAAR OP DE CAMPING

In het blog op de website van Femke en op haar Instagram account kun je veel terug lezen over hoe zij en haar gezin het verblijf op de camping hebben ervaren. Even weg van alle onrust en genieten van elkaar! Lees Femke haar blog "Corona proof glampen in een safaritent bij de achterste hoef´╗┐" door en volg haar op Instagram. Deze reisfanaat is zeker het volgen waard!

 

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft