Nieuws

Nieuws

SOS ID armbandjes van Ring Rings

12 juni 2020

Zwoksels krijg ik er van! Ken je dat woord? Nou, dat zijn dus zweetoksels ook wel klotsoksels genoemd in Brabant! Het moment dat je je even omdraait en in die ene seconde is je lieve spruit van een jaar of 2,5 vliegensvlug uit het zicht. We weten ondertussen dat onze jongste telg een snelle jongen is maar dit was werkelijk sneller dan Usain Bolt!

"Oke, play it cool" denk ik eerst... Waar zou hij nou weer naartoe gereden zijn? Mijn hart bonst in mijn keel en ik denk aan het spreukenbordje dat we in de keuken hebben hangen "ENJOY WILDLIFE, HAVE KIDS". True! So True! Elke keer als die kleine man deze grapjes flikt ben ik ineens 10 jaar ouder!

Na ongeveer 5 minuten kwam hij doodleuk aanscheuren op zijn skelter op 3 van de 4 wielen strak door de bocht. Dit was 1,5 jaar geleden op de camping!

Ondertussen is er uiteraard niks veranderd met de kleine #campingschurk behalve dat hij voortaan een SOS ID armbandje met zijn naam en ons telefoonnummer van Ring Rings draagt als we een dagje weg gaan of bijvoorbeeld overnachten op de camping.

RING RINGS SOS ID ARMBAND | IDEAAL OP VAKANTIE

De webshop van Ring Rings bestaat al zo'n 9 jaar en wordt gerund door Bibi. De bedenkers van Ring Rings  hebben het SOS ID armbandje in 22 verschillende kleuren en 3 verschillende maten bedacht nadat hun kind kwijtraakte tijdens Koninginnedag midden in het Vondelpark in Amsterdam. Kinderen zijn nieuwsgierig en kunnen binnen een paar seconden ineens verdwenen zijn.

Ring-Rings zijn siliconen ID SOS armbandjes voor kleine kinderen in trendy en vooral kindvriendelijke kleurtjes in de maten XS t/m M (2 t/m 12 jaar). Hierin worden de contactgegevens van de ouders gelaserd of de naam van je kind. Zo kun je ‘BEL MAMA 06…’ of ‘NAAM 06…’ laten laseren. Bij het bestellen van jouw Ring-Rings kun je zelf aangeven welke kleur bandje je wilt en de tekst die je erop wilt hebben.

Niet alleen voor een naam en telefoonnummer zijn Ring-Rings handig, ook kun je bijvoorbeeld aangeven of jouw kind een allergie heeft (voor het geval er iets gebeurd) of een andere willekeurige tekst. Ring-Rings zijn ideaal voor op vakantie, voor een dagje weg, een kinderfeestje, een schoolreisje en uiteraard voor op de camping!

RELAXED NAAR DE CAMPING? PAK DIE KORTING!

Samen met Ring Rings hebben we bedacht dat deze bandjes ideaal voor op de camping zijn. Zo zou je bijvoorbeeld ook je plaatsnummer op de camping in het armbandje kunnen laten laseren. Om dit voor jullie nog aantrekkelijker te maken hebben we een kortingscode van Ring Rings ontvangen voor 20% korting op je SOS ID armbandje. Gebruik actiecode: achterstehoef20 bij de checkout in de webshop. Het laseren van het plaatsnummer is niet verplicht om in aanmerking te komen voor de korting.

....VOORBEELDJE....

STEENTJE BIJDRAGEN IN DE MAATSCHAPPIJ | DAGBESTEDING

Het laseren, verpakken en verzenden van de SOS ID armbandjes van Ring Rings wordt gedaan (als dagbesteding) door mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt i.v.m. psychische problematiek.

VOLG JE RING RINGS OOK ONLINE?

Volg Ring Rings op Instagram en Facebook. Sta je op de camping en post je een foto met het armbandje tag Ring Rings en ons dan. Altijd leuk om te zien waar de armbandjes gebruikt worden.

Even geduld alstublieftEven geduld alstublieft